top of page
  • Writer's picturePozitivna Psihologija

WEBINAR: PORTAL MOĆI ILI ŽIVOT BESPOMOĆNI?




Još jedan Webinar, seminar, knjiga, predavanje, plakanje čišćenje, osnaživanje, kupus dijeta, trajna šminka, sve za dinar, nema na more, štitimo vas od nas samih, jaki ste, možete da vibrirate u plovidbi ili maratonu svog života...


Do tehnike je, može mi se, deluje mi lažno sve što radim, "pogledaj je na šta liči", promenila si se, dosta mi te je više, sa kim si, gde si, radićeš kako ti se kaže, imamo izbor, život je pozitivan, pozitivci su fejk, pričajmo kako nam je teško, nemamo kome, jedva čekam usta da zatvoriš da ti saspem svoju priču i zaglavim ti crevne resice!

Ja brinem za tebe, zbog tebe ovo radim, neću više svega mi, možeš ti sve sama, ne beži od realnosti, realnost je kakvom je vidiš, zapravo - sve to zavisi od toga šta privučeš, počisti predačke terete, možda bolje od tavana da počnem, skupljaj gluposti - trebaće ti, znaš ti vrlo dobro šta si uradila, evo ja ću ti pomoći i osakatiti te zauvek, tvoja trauma nosiće nečije ime i prezime, ma daj - trauma ti je rat i to...

Meni se može, može se živeti bez straha JER do TEBE je, o dobar dan krivico - nisam te prepoznala, ništa više nije kao pre, pa Ružo i ne treba da bude, ja sam kup'la one polovnjake i šta mi fali, zaslužuješ najbolje i ništa ispod toga!

Ako misliš mene da vodaš, to ima da se plati - razumeš, koga je briga bre šta ti imaš da kažeš, ne treba ti neprijatelj - kakve "prijatelje" imaš, to je sve za najbolje dobro...

A ja ti ne verujem u to da smo mi na 3. kamenu od Sunca u galaksiji i da visimo naopačke - naopaka ženo, ako nisi rodila - ne pitaš se, si izbalansirana kao jogurt ili kefir, meni moj terapeut koji sam sebe tako zove, kaže da si ti manipulator, kod nas ne vredi da se zauzimaš za sebe, ja hoću, mogu, kraj priče!

Realno, kraj budalaštine, ovo je tek početak, neće biti struje, bitno je da si uzemljen - misliš kao kod strujnog kola? Ma jok, kao ovaj što na struju voza svet i prodaje ti prostor da se istakneš ili kreiraš, ti to opet preneseno značenje imaš - ti to opet previđaš šta ti je pred očima?!

Pred očima mi je ručak, pelene, računi i ne znam gde udaram, pa šta kažu....nije valjda ono najgore? Ne znam, ja evo ništa zdravo ne radim i šta mi fali, čepav u usta i zatrpaj se, odmori od života, rupa na krevetu se neće sama napraviti, shvataš?


DOBRO DOŠLI. KOLEKTIV 2022.


Postoje dve opcije učešća u dolazećem Webinaru: PORTAL MOĆI ILI ŽIVOT BESPOMOĆNI?


Možete za maksimiziranje učinka birati OBA dana ili uzeti separatno učešće (samo 2.7.2022.).


Investicija:

2.7.2022. 18h - 22h 35.00 EUR

trajanje: 4h

platforma: Zoom

broj učesnika: unapred utvrđen

teme: kolektivna (ne)moć, pronalaženje sebe, jačanje ličnosnih snaga, uplivi konteksta, zdravost nasuprot zadebljanju obraza na kolektivnom planu, lično vrednovanje nasuprot unižavanju sebe

alati: sve što ste kod mene čuli do mikroskopskih detalja sa visokom upotrebnom vrednošću

ključne reči: polugodišnji ciklus januar - jul 2022, otuđenost, komunikacija, emocije, astro/human design, elektromagnetno polje, krivica, moć, manipulacija, mlad mesec u raku, posao/kuća, rascep, sve ili ništa, pravda, jadna ja - a ti još više

organizator i "izvođač radova": Biljana Bedričić, Master kliničke psihologije, svetski prepoznati inovativni lider u oblasti mentalne zdravosti, saradnik po pozivu na Univerzitetu u Los Anđelesu na predmetu: Javni nastup za profesionalce, naučni istraživač, ljubitelj neuronauka, hiperfleksi muskulaturne građe, iznenađujuće mentalne snage i samoupravljanja, kročila gotovo po svim kontinentima na planeti, voli nelagodu, zna da ćuti i usta da ne zatvara, hipervigilne pažnje, izražene pobuđenosti tela, visokog stepena startnosti i otelotvorenje koje je o molekulima učilo od Bruce Liptona, klečala na kolenima u Indiji pred Mooji-em kojeg svedoči kao podsetnika na svesnost i sveukupno postojanje, altruista, nekadašnji buntovnik, sada fokusirani skup čestica, doživljen na onoliko načina koliko je vijuga opservira, strastveno - u ovom periodu eksploriše zakone, prava, nadovezujući se na kriminalistiku kao domen samog Master rada, koji je obavila u KPZ Zabela. Za mentore u različitim oblastima u kojima ih ima, veruje da su najbolji mogući odraz, onoga gde se nalazi u životu. Izuzetno poštuje iskustva ljudi koji rade na pijaci, a da skrene s uma, svo svoje vreme provodila bi u sportu. Ljusku od paradajza ne jede, a vidi sebe kao uzgajivača posebne vrste istog. Bundevine semenke su joj jedan od višedecenijskih terapijskih praksi.


4 sata su organizovana tako da koristeći primere sada već dvadesetogodišnje prakse sa ljudima širom sveta i različitih kultura, obuhvatimo reedukativni deo povodom veština za zdrav odnos prema sebi, te pripremu za ličnu transformaciju kroz navedena područja samosvesti, preko komunikacije, sticanja spremnosti da se kaže NE i uroni u ono DA koje vas sve zove, dok se vi igrate igrice: "treba mi znak".

________________________________________________________________________________

2. & 3.7.2022. 18h - 22h 89.00 EUR

Učešće oba dana uključuje i lične interpretacije, odnosno i simulacije ličnih konsultacija, u svojstvu doprinosa sigurnih odnosa u krugu poverenja, te samospoznaji, skidanju maske i primeni, u potpuno interaktivnom online prostoru, aktivnosti, sa idejom ostvarenja VAŠE NAMERE učešća!

----

Napomena: program NIJE za tebe ako:

- dolaziš da se družiš

- imaš za ideju da ti ja objasnim zašto vredi uložiti u sebe

- smo imali uspostavljen kontakt i jasno je isti obustavljen bez prava na dalje učešće

- misliš da treba da ti se sviđa grupa ili da ti ispišem ceo program javno

- do sada prateći moj rad i dalje jedan te isti problem gajiš u svom životu i misliš da lizneš Webinar kao da je čarobni napitak za srećan život.


Napomena: program JESTE za tebe ako:

- znaš unapred vrednost svog uloga, jer si odgovorna osoba koja iz svega izvuče najbolje

- si u stanju spremnosti da svedočiš nelagodi i za sva vremena naučiš kako da te ista usmerava umesto sabotira

- (ne)prepoznaješ šablone svog ponašanja koji ti ne doprinose da živiš zadovoljno i spremno preuzimaš odgovornost da izgradiš konstruktivne životne veštine

- nisi do sada nikad imala iskustvo sa grupom/sa mnom/sa astro-psihološkim sagledavanjem ljudske prirode, a otvorenog si uma

- jesi neko ko PRIMENJUJE sadržaje koje delim besplatno i zna da se u zdravom kolektivu i sa konstruktivnom podrškom jača, brže ostvaruju namere, a rezultati bivaju vidljivi odmah, a održavani uz kontinuiranu posvećenost.

----

UPLATOM ste rezervisali svoje mesto i učešće.

----

Info za uplate na dinarski račun:

Agencija Afirmative

Milutina Milankovića 9ž

11070 Novi Beograd

Svrha: lična edukacija

Račun: 165-0007006615079-03

Iznos: 35.00 EUR ili 89.00 EUR u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate


*rok za uplate - do i zaključno sa 2.7.2022. do 12h /podne (vremenska zona u Srbiji).


Možete i elektronski uplatiti ili na bilo kom drugom mestu: pošta, platni punktovi, banke, elektronski transfer...

Za pravna lica: OBAVEZNO dostaviti podatke firme emailom.

----

Po izvršenoj uplati, Vaša je obaveza da mi na email: kontakt@pozitivnapsihologija.com pošaljete sliku/dokaz o uplati, ime i prezime, kao i paket koji ste odabrali.

----

Posle ovog koraka, a nakon što su sredstva na računu, dobijate potvrdu da ste učesnik, račun na email, a same instrukcije šaljem objedinjeno svima, po zatvaranju kruga - jer postoji limit na broj učesnika.

----

Info za uplate na devizni račun iz inostranstva u EUR:

Primalac:

Agencija Afirmative

Milutina Milankovića 9ž

11070 Novi Beograd

Svrha: lična edukacija

IBAN: RS35165000700661509552

SWIFT: HAABRSBG

Addiko Bank a.d. Beograd

Milutina Milankovića 7v

11070 Novi Beograd

---------------------------------------------------------------------

OBAVEZNO: Za nadoknadu troškova pri deviznom transferu, odabrati opciju OUR!!!

----

SVAKI, NAROČITO, INOSTRANI PRILIV, NEISPRAVNO POPUNJEN, DOSTAVLJEN SA OKRNJENIM IZNOSOM USLED NEPRAĆENJA NAVEDENIH UPUTSTAVA ILI PRISTIGAO NAKON NAVEDENOG ROKA ZA PRIJAVU, ONEMOGUĆAVA UČEŠĆE NA OVOM PROGRAMU ZA OSOBU, U ČIJE IME SU SREDSTVA POSLATA, ISTA SE ZADRŽAVAJU NA RAČUNU AGENCIJE AFIRMATIVE, BEZ IKAKVOG PRAVA NA ŽALBU, POVRAĆAJ, REKLAMACIJU ILI ŠTA SLIČNO.

Ovakve situacije se dešavaju dovoljno puta da bi zauzele mesto na smernicama za uplatu, a sami pošiljaoci u ovom primeru, ukoliko imam njihov email, biće obavešteni sa dokaznim materijalom, od strane pravnih zastupnika Agencije Afirmative.


Za slučaj da bilo koje lice izvrši uplatu, u domaćoj ili inostranoj valuti, a ne dostavi na email kontakt@pozitivnapsihologija.com dokaz o uplati + prijavu koja sadrži ime i prezime kako vam je u ličnom dokumentu navedeno, gubi pravo na učešće, sa svim koracima koji slede, kao u gore navedenom primeru.

_________________________________________________

Refundacije novca nakon uplate ne postoje, kao ni prebacivanje sredstava na drugog učesnika.

Svim učesnicima je obezbeđen snimljeni materijal, najkasnije 72h od završetka drugog dana Webinara, bez obzira da li možete uživo da učestvujete ili ne.

Nepojavljivanjem bez najave emailom, gubite kako pravo učešća, tako i uložena sredstva.

Naknadne reklamacije neće se uzimati u obzir.

Samom uplatom smatra se, da ste pročitali u potpunosti SVE detalje, kao i da se sa istim slažete.

PRAVILNIK O UČEŠĆU NA WEBINARU


Svaki učesnik garantuje i odgovara za tačnost svojih podataka, kao i poštovanje dole navedenih propisa u vezi sa održavanjem Webinara.

Za vreme Webinara, zakonom je zabranjeno snimanje, video ili audio, te dalja distribucija materijala, te se samim učešćem smatraju odgovornim pred zakonom za kršenje navedenog pravila i tako će se tretirati.

Sam Webinar uključuje snimanje od strane organizatora, za potrebe edukacije, a učesnici se prijavljuju imenom i prezimenom na Zoom platformi, prema uputstvima koje objedinjeno šaljem pred početak.


Podnošenjem prijave za učešće, podnosilac prihvata i daje svoju bezuslovnu i neopozivu saglasnost organizatoru (Biljana Bedričić PR Agencija Afirmative) da se materijal programa, kao i podeljeni sadržaj na istom, tretira kao isključivo autorsko pravo, te da se bilo koja informacija, te dobijeni materijal, ne sme dalje reprodukovati, objavljivati, tretirati kao svoje. U suprotnom, bilo koje lice - učesnik, za isto, odgovara pod punom materijalnom i krivičnom odgovornošću.

Organizator se obavezuje da sve dostavljene podatke, kao i sam sadržaj interaktivnog programa ne stavlja na raspolaganje trećim licima, te koristi isključivo u svrhe realizacije programa. Izuzetak od navedenog, jeste, za slučaj da dođe do bilo kakvog spora, kada se predmet predaje nadležnim organima.

Učesnici se obavezuju da poštuju različitosti bilo koje vrste, te da ukoliko postoji bilo koja povreda prava učesnika istog momenta obaveste organizatora.

Organizator se ne smatra odgovornim za kršenje bilo kakvih prava učesnika, zloupotrebu podataka od strane trećih lica.

Organizator zadržava pravo da prihvati ili odbije učešće određenog lica, sa kojim je na bilo koji način u do sada održavanim projektima ili ličnoj saradnji, saradnja bila neuspešna, nerazrešena ili jasno prekinuta bez ikakvih dugovanja.

Za svako lice koje odgovara gore navedenoj stavci, koje uplati sredstva IAKO je saradnja prekinuta doživotno, organizator zadržava svo pravo, da eventualno uplaćeni novac zadrži, bez ikakvog daljeg obrazloženja, te se time smatra, da je pravo svih ostalih učesnika, da u emocionalno sigurnom okruženju, rade na svom psihološkom razvoju, zadovoljeno.


U slučaju spora između organizatora i učesnika, nadležan je sud u Beogradu.


Podnošenjem prijave i uplatom investicije za program, smatra se da je podnosilac prijave u potpunosti prihvatio sve odredbe predviđene ovim pravilnikom.


Radujem se svima koji odaberu put svesnosti i uzmu učešće u ovom prebogatom iskustvu!

Biljana Bedričić


bottom of page