top of page
  • Writer's picturePozitivna Psihologija

Ekskluzivna Pogodnost: Konsultacije za Osnaživanje Vašeg Puta




Pozdrav svima!

Sa velikim uzbuđenjem delim sa vama da je ono što je započelo kao ideja za samo 10 osoba, brzo preraslo broj uključenih, još pre poslatog newslettera i postalo dostupno mnogima u samo 15 minuta.


Novembar donosi talas transformacije čiji odjeci reflektuju 2024. kroz čitavu godinu, kako na univerzalnom nivou tako i u ličnim životima svih nas.


Ova ponuda nije samo prilika - to je poziv na putovanje koje obuhvata individualno i kolektivno isceljenje trauma, istraživanje senki naše psihologije, suočavanje sa ličnim izazovima i jačanje sebe i veza sa drugima.


Dok ulazimo u eru Plutona u Vodoliji, bez obzira na vašu trenutnu poziciju u životu, ako osećate unutrašnji poziv da se pridružite ovoj avanturi, toplo vam preporučujem da to i učinite.

Broj mesta je i dalje limitiran, a ja sa zahvalnošću iščekujem svakog ko BIRA deo ove putanje. Ovo je poziv da se angažujete, ako do sada niste upisali svoj email za Newsletter - predlažem da to učinite.


Pišite mi direktno na email za spremnost učešća: kontakt@pozitivnapsihologija.com


Program o kojem vam pišem su holistički koncipirane i do sada nikada rađene online konsultacije ovog tipa, kako za nove tako za već uhodane u način mog rada.


Prednost uvek imaju oni koji su na Newsletteru i na mom Instagram nalogu.


Vaše je da proširite svoje horizonte i postanete jači, kako unutrašnjom rezilijentnošću tako i u odnosima sa drugima.


Webinar iz 2020. sam održala, kojem je prisustvovao određeni broj ljudi, za koje mogu prema njihovim rečima da kažem, da pred svima imaju MASIVNU prednost u odnosu na kojekakve skeptike, jer spremno svedoče dešavanja, dok drugi strepe.


Godine 2021 i 2022 IZNOVA sam još dublje obrađivala relaciju indivualno kolektne relacije i beskrajno sam zahvalna što je svaki put broj probuđenih rastao.


Ovog puta, polazim sa individualnim konsultacijama kao ulaz u novo poglavlje.


Apsolutno verujem u odaziv onih koji su za mnoge, takoreći “ispred vremena”.

Ti obično bivaju upitani za savet kad krene oluja.


Već je kasno u odnosu na 2020., DELAJ sada!


Zahvaljujem svakoj duši koja prepoznaje ovu priliku i odlučuje da investira u svoj lični rast. Sa isčekivanjem i otvorenim srcem, radujem se svakom vašem koraku na putu prema ispunjenijem JA.


Srdačno vas pozdravljam i radujem se našem zajedničkom putovanju.


"Remember, remember

The fifth of November

The gunpowder treason and plot.

I know of no reason

Why the gunpowder treason

Should ever be forgot."


Najlepši pozdrav,

Biljana


bottom of page