top of page
  • Writer's picturePozitivna Psihologija

Talasi Visokih Spoznaja


U ovim kontinuirano promenljivim okolnostima, važnije je nego ikad stvarati smisao i svrhu u našoj zajedničkoj vezi, u onome što nas ujedinjuje kao globalnu zajednicu. Ljudska priroda je takva da sreću, mir i dobrobit maksimiziramo u interakciji sa drugima u zdravoj povezanosti. Psihologija ukazuje da su naše emocionalne, psihičke i socijalne potrebe najbolje zadovoljene kada su usidrene u značajne odnose i zajednice.

🌍

Naša grupa je tu da pruži tu vrstu povezanosti, nudeći prostor za rast, učenje i nadogradnju sebe. Pozivam da se pridružite na oba moja Twitter naloga - na srpskom (@progressivetho) i engleskom jeziku (@mind_mastery_AI). Twitter pruža priliku za još jedan nivo interakcije, gde možemo biti skupa na audio, video lajvu, kroz postove i mnoge druge opcije.

🙏🏼

Takođe, ukoliko već niste, pozivam vas da se prijavite za newsletter (na naslovnoj strani). Ova platforma je osmišljena da donese svežu perspektivu u vaš dan, sa korisnim preporukama, inspiracijom i ekskluzivnim sadržajem.

A sada, za one od vas koji se pitaju kako da najbolje iskoristite nedelju kao dan, za mentalno blagostanje, evo mog predloga. Idealno za samo-refleksiju i planiranje.


Vremenom vi raspolažete i otud birate da isto investirate u aktivnosti koje vas vode dugoročnom progresu. Za narednih 7 dana, dan po dan, napišite sebi šta rešavate, a do sada ste odlagali, kao i šta započinjete, a do sad ste se samozastrašivali.


Po jednu stvar iz obe kategorije po danu. DANAS uradi, sutra već implementiraš.

Tako imaš svakodnevni pokazatelj ličnog progresa.



Nelagoda je ZNAK da ideš napred!

Navijam za tvoj uspeh!






Kao uvek, sa dubokom zahvalnošću za sve vas, hvala što ste deo naše grupe.

Verujem u božansko vođstvo i mnoge prelepe stvari kojima svedočimo ličnim zalaganjem.

Biljana Bedričić

bottom of page