Pozitivna Psihologija | Fantastična grupa za lični razvoj - online. - Pozitivna Psihologija
class="single single-ajde_events postid-1113 wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12 vc_responsive"

novembar, 2017

11 - 2

Fantastična grupa za lični razvoj - online.

Više

Detalji

Kliknite na “više” da vidite kompletan opis.

Omogućavaju lakše napredovanje, pored jasne usmerenosti i moćnih tehnika rada, svi članovi su jednako odgovorni za podršku koju daju drugima u grupi. Radi se o programu intenzivnog unapređenja kvaliteta života.

Grupa se formira početkom meseca, a susreti su organizovani jednom nedeljno – subotom od 18h do 21h.

Susreti traju 3h intenzivno i cilj im je da se kroz interaktivno okruženje postave temelji za uspeh i napredak u životu, kao i momentum za održavanje motivacije na visokom nivou.

Obezbeđen je radni materijal i stručno vodjstvo, kao i follow up nakon završenog ciklusa radionica.

11.11. Jasno kreiranje primamljive vizije života (najnovije tehnike i trikovi manifestovanja korišćenjem vizualizacije i uskladjivanjem najdubljih uverenja sa željenom slikom stvarnosti. Uklanjanja postojećih mentalnih blokada i samoosnaživanje. Postanite magnet za lični uspeh!)

18.11. Od motivacije do željenog rezultata (razotkrivanje postojećih ograničavajućih uverenja, oslobađanje od samonametnutih sabotirajućih misli i iracionalnih strahova. Izgradnja nadahnjujuće mentalne priče i konkretizaciija akcionih koraka neophodnih za ostvarenje ciljeva. Neka uspeh pronađe put do vas!)

25.11. Životna svrha i smisao postojanja (naučite kako da razlikujete ego poruke od moćnog intuitivnog usmeravanja. Prepoznajte unutrašnjeg kritičara i saznajte kako da pronađete smisao u životu, sopstvenu svrhu i da maksimalno koristite svoje potencijale i da lepo živite od toga. Od hobija do uspešne i bogato nagrađene karijere – čak iako nemate ili ne znate šta vam je hobi.)

2.12. Prevazilaženje stresa i razvijanje otpornosti (okruženi ste ljudima koji vas ne podržavaju ili još gore koji vas sabotiraju, niste dovoljni plaćeni za ono što radite, ne osećate se ispunjeno u vezi u kojoj ste ili niste ni u kakvoj emotivnoj vezi uopšte, suočavate se sa izazovima sa decom ili prijateljima, imate osećaj da vas ne razumeju, zdravlje bi moglo biti bolje i uprkos svemu što radite i dalje vam se čini da se vrtite u krug? Uzmite život u svoje ruke i naučite kako da budete otporni na okruženje.)

Možete odabrati svoj način učestvovanja.

I – učešće od 36 evra, pruža vam: 

mogućnost aktivnog učešća na jednoj radionici po izboru u trajanju od 3h + unapred pripremljen materijal kako biste lakše kreirali transformaciju sa dugoročnim pozitivnim efektima.

II – učešće od 54 evra, pruža vam: 

mogućnost aktivnog učešća na dve radionici po izboru u trajanju od 2x3h + unapred pripremljen materijal kako biste lakše kreirali transformaciju sa dugoročnim pozitivnim efektima + 20 minuta Skype konsultacije.

III – učešće od 81 evra, pruža vam: 

mogućnost aktivnog učešća na sve 4 radionice u trajanju od 4x3h + unapred pripremljen materijal kako biste lakše kreirali transformaciju sa dugoročnim pozitivnim efektima + 45 minuta Skype konsultacije.

Za podatke o uplati pišite na:
[email protected]a.com

Nakon uplate, pošaljite sledeće podatke na email [email protected]ja.com
Ime, prezime, dokaz o uplati (slika uplatnice ili online transfera), kao i opciju za koju ste se opredelili (jednu od gore 3 navedene mogućnosti).
Očekujte naš meil potvrde, radni materijal i instrukcije kako da se priključite radionicama.

Za one koji se opredele za opciju koja uključuje lične Skype konsultacije, bićete naknadno kontaktirani oko zakazivanja termina.

Mesto je rezervisano tek nakon registrovane uplate.
U slučaju otkazivanja i/ili nepojavljivanja, novac se ne vraća.
Uplaćeno učešće važi isključivo za osobu koja je uplatila, te se ne može prenositi na drugo lice.
Strogo je zabranjeno i protivzakonito dobijeni materijal za radionice deliti sa drugima koji svoje mesto nisu rezervisali ili snimati materijal u audio/video formi i dalje distribuirati.

Na osnovu navedenog, nakon vaše uplate, smatraće se da ste pročitali sve gore navedene informacije i da se slažete sa svim uslovima.
Bilo koje naknadne reklamacije se neće uzimati u obzir.
.
Hvala svima koji spremno preuzimaju ličnu odgovornost u svoje ruke i koji odlučno KREIRAJU svoj život. Pozovite prijatelje!
.
Sa ljubavlju,
Biljana Bedričić

 

pexels-photo-450059

Vreme

Novembar 11 (Subota) 18:00 - Decembar 2 (Subota) 21:00

Napomena

Rezervišite svoje mesto na vreme.

Ostavite komentar

You must be logged in to post a comment.