top of page

суб 24. јул

|

ZOOM WEBINAR

WEBINAR: PUN MESEC U VODOLIJI 24.7.2021.

Psihološko tumačenje dubokih procesa transfromacije koje donosi Pun Mesec u Vodoliji. Sa kojim događajima je povezan? Koje teme vam se ponavljaju? Dobijate interpretaciju procesa transformacije kroz koje prolazimo kolektivno i prikaz na konkretnom primeru, te konstruktivni put za dalji razvoj.

Tickets Are Not on Sale
See other events
WEBINAR: PUN MESEC U VODOLIJI  24.7.2021.
WEBINAR: PUN MESEC U VODOLIJI  24.7.2021.

Time & Location

24. јул 2021. 09:09 – 12:09 CEST

ZOOM WEBINAR

About the event

Trosatni Webinar na Zoom platformi namenjen je svima, koji su svesno zainteresovani da upoznaju svoj lični put razvoja u kolektivnim transformacijama kojima svedočimo. Predznanje astrologije nije neophodno, no, zainteresovanost za razumevanje planetarne dinamike i kakvu funkciju ista ima u našim životima je dobrodošlo. Sam Webinar uključuje interaktivno učešće svih ukjučenih kroz chat polje, zatim, snimljeni materijal celokupnog sadržaja, kao i skriptu sa najvažnijim elementima za podsetnik sa jedne strane i putokaz sa druge. 

Dobijate odgovore na sledeća pitanja:

- Kako bolje da razumem sebe u ovom periodu?

- Sa kojim životnim fazama postoji visoka povezanost?

- Koja životna polja "traže otpuštanje" a koja aktivaciju?

- Šta je vaša svrha u ovom momentu?

- U čemu je izvor rasta i nadogradnje ličnosti?

- U kom pravcu ide pojedinac, a u kom svet?

- Kako izgraditit poverenje u sopstvenu intuiciju i uz to prevazilaziti strahove?

- U kojim sferama smo podržani, a šta doba Vodolije ne dopušta da postoji u našim životima?

- Kako biti inovativan?

- Na koji način se i sa kim grupisati kada deluje da se sve raspada?

- Kako živeti u restrikcijama režima?

- Ima li i do koje mere, moć pojedinac, da razvija sopstvenu samostalnost?

- Šta su posledice izolacije i kompletne reforme zdravstvenog i monetarnog sistema?

- Koja je simbolika najvažnijeg tranzita 2021. godine: Saturn u Vodoliji kvadrat Uran u Biku - na ličnom i kolektivnom planu? (datumi za referencu: 17.2.2021., 14.6.2021. te dolazeći 24.12.2021.)

- SATURN U ZNAKU VODOLIJE, za značajne kolektivne događaje bio je I - 1932. - 1935., zatim II - 1962. - 1964., te nama najbliži februar III - 1991. - kraja januara 1994. 

I -period Velike depresije i ekonomskog kraha.

II SFRJ u ekonomskim gubicima preko milion dolara, uz kompletnu nestabilnost unutrašnjeg tržišta. Dalje, važan psihološki eksperiment o kojem se i danas priča, a svedočimo drugom obliku iste priče upravo sada!

- Milgramov test - izvođen sa namerom ispitivanja spremnosti prosečne osobe da  se suprotstavi naredbama autoritativne osobe, koje krše ili nisu u skladu sa njihovom moralnom savešću - gde je oko 60% ispitanika odabralo poslušnost legitimnog autoriteta, pokazujući zapanjujuće visoku spremnost učesnika da se ponaša na način koji je kosi sa njihovim moralnim normama. Kroz mnoge druge eksperimente pokazalo se (od istog autora) da većina ljudi prihvata naredbe ljudi,  za koje veruju da imaju moralni, politički, zakonski ili koji god drugi autoritet, BEZ MNOGO RAZMIŠLJANJA, IAKO sprovedeni postupak (u eksperimentu) dovodi do smrtnih ishoda. 83,7% učesnika izjavilo je da su bili ZADOVOLJNI što su učestvovali, pri tome, ni jednog trenutka nisu bili sprečeni da odustanu od zahteva. 

III 1991. godine Slovenija formalno napušta Jugoslaviju, 25. juna. 1991. proglasili nezavisnost, JNA izaziva desetodnevni rat, završenom pobedom vojničkih snaga. Hrvatska istog dana proglašava nezavisnost, što pokreće ratne okolnosti, etničko čišćenje, granatiranje Dubrovnika i uništenje Vukovara. Perio je propraćen i u Bosni i Hercegovini, sa najkrvavijim ishodom od svih koji su u tom periodu trajali. Srebrenica  ostaje trajno zapamćena, kroz jul 1995., kada je Uran na stepenim na kojima se Pluton sada nalazi, a južni mesečev čvor u Biku, severni u Škorpiji, završavaju upavo tada svoje, doslovno čišćenje.

- URAN U ZNAKU BIKA - prošli put bio je od kraja oktobra 1934 - 15. maja 1942.

Značajne transformacije koje su zadesile svet:

Najupečatljiviji svakako - nacistička propaganda, psihološka priprema nemačkih masa za rat. Upravo u 1934. kreće najveća medijska cenzura i manipulacija, propaganda, upravljanje masom. Nakon zastrašivanja mase, kroz kreiranje krizne situacije, rezultat je bio stvaranje svesti, bez savesti i preispitivanja. Na našim prostorima, tada Kraljevina Jugoslavija (1929 - 1941), 9.10.1934. izvršen je atentat na kralja Aleksandra, nakon čije diktature počinje vladavina Milana Stojadinovića, nakon osnivanja Jugoslovenske radikalne zajednice (avgust 1935.). Ukida se pravo na slobodni izbor, do tada nikad viđena propaganda stupa na snagu, kroz sve medije, gde više ne samo da je slobodni izbor ukinut, već dolazi do najozbiljnijih ekonomskih reformi, investicija i rešavanja dugova.  

Glavni aspekt 2021. godine je kvadrat navedenih planeta u ovom znaku, za koji separatno postoji već snimljen Webinar koji možete kupiti, a investicijom u ovaj Webinar spajamo kolektive teme sa individualnim pravcem delovanja, te oni koji odaberu i lične konsultacije, online, sa mnom, imaju priliku da sve objedinimo na njihovom ličnom printu.

Kvadrate između Saturna i Urana smo svedočili ne tako davno, samo su zamenili uloge. Saturn je bio u Biku, Uran u Vodoliji, u periodu - jul 1999. do januar 2000.

Ovaj Webinar je CELOKUPAN ciklus TRANSFORMACIJA!

Pun Mesec je na 1. stepenu i 26 minuta Vodolije. Datum reference: 15.4.2020. Tog dana Saturn je zgazio tačku gde se sada nalazi upravo ovaj pun Mesec. 

Navela sam samo stavke, WEBINAR traje 3h! 

Ovo je samo delić mozaika, koji sklapamo, za smislenije i konstruktivnije korake napred!

Ko ne bude u to vreme slobodan, moći će snimak naknadno da dobije, ukoliko su uplatili prema instrukcijama, pre Webinara. 

Imate FANTASTIČNE opcije 4 različita paketa. Odaberite najbolje za sebe!

Zainteresovani da kupe isti materijal nakon njegovog održavanja imaće drugačiji cenovnik.

Ovo sada, je najpovoljnija opcija.

_________________________________

Na vaše traženje, a za kvalitetniji napredak vaše životne putanje, kreirane su 4 opcije učešća.

1. KICK START - birate 3h Webinara usmerenog na temeljno  i duboko tumačenje kako samog Punog Meseca u Vodoliji, tako i preseka 2021. godine, uz poveznice sa proteklim periodima + sagledavanje na ličnim primerima učesnika, onih tema koje su od kolektivnog značaja.

- Vaša investicija iznosi 35€ gde prisustvujete uživo snimanju, a za slučaj da niste u prilici uživo da pratite, dobijate snimak naknadno - na vaš upit poslat na email: kontakt@pozitivnapsihologija.com najkasnije 7 dana od momenta snimanja, nakon čega gubite to pravo.

2. ALL INCLUSIVE - investirate u gore opisani sadržaj za Kick Start + dobijate već snimljen Webinar sa astro-psihološkim tumačenjem najvažnijih dešavanja, te smernicama da najbolje iskoristite adekvatne periode u 2021. godini. Pomenuti dodatni Webinar traje 4,5h i uključuje prateću skriptu sa izdvojenim datumima kroz celu 2021. godinu + sva psihološka tumačenja istih.

- Vaša investicija za ovaj paket iznosi 53€

3. PRO NIVO  - Birate da investirate u sebe i navedeni trosatni Webinar za Pun Mesec u Vodoliji + dobijate 1h lične online konsultacije sa mnom, koja uključuje psihološko savetovanje, astro-numerološku analizu, sve što vam je poznato pod nazivom natal, solar i sl. NE uključuje uporedne analize. Period iskoristivosti lične konsultacije, u trajanju od 60 minuta je do i zaključno sa 19.8.2021. na vaš zahtev upućen putem email-a: kontakt@pozitivnapsihologija.com nakon čega, za slučaj izostanka vašeg upita, ostajete bez prava na konsultaciju, kao i na povraćaj sredstava.

- Vaša investicija za ovaj paket iznosi 134€

4. PREMIJUM NIVO - Uključuje trosatni Webinar za Pun Mesec u Vodoliji 24.7.2021., zatim CELOGODIŠNJI Webinar (4,5h trajanje) + skriptu interpretiranih tranzita za 2021. godinu + 1h LIČNE KONSULTACIJE (ONLINE - objašnjeno u prethodom paketu), sa periodom iskoristivosti do i zaključno sa 19.8.2021. na vaš zahtev upućen putem email-a: kontakt@pozitivnapsihologija.com

- Vaša investicija za PREMIJUM NIVO iznosi 152€

______________

Info za uplate na dinarski račun:

Agencija Afirmative, Beograd

Svrha: lična edukacija

Račun: 165-0007006615079-03

Iznos: (zavisi od paketa koji birate) u dinarskoj protivvrednosti, po prodajnom kursu Addiko banke na dan uplate.

*ovo je ponuda koja važi do 23.7.2021. do 12h (podne, po vremenskoj zoni u Srbiji).

Nakon toga, uplate se primaju do ponoći istog dana, samo im je vrednost duplirana!

Možete i elektronski uplatiti ili na bilo kom drugom mestu: pošta, platni punktovi, druge banke, elektronski transfer...

Za uplate u eurima iz inostranstva:

Iznos: zavisi od odabranog paketa*

Info o banci:

SWIFT (drugi naziv za swift je BIC): HAABRSBG

Addiko Bank ad Beograd

Adresa: Bulevar Mihajla Pupina 6

11070 Beograd

___

Podaci primaoca:

IBAN: /RS35165000700661509552

PUN NAZIV PRIMAOCA (obavezno moje ime prezime + PR + naziv agencije):

Biljana Bedričić PR Agencija Afirmative

Adresa: Pariske Komune 39/44

11070 Novi Beograd

Serbia

-------

SVRHA: LIČNA EDUKACIJA

-------

Za nadoknadu troškova pri transakciji, ODABRATI opciju: OUR

______________________________________________

U emailu koji mi šaljete nakon uplate, pošaljete sliku o uplati, ime i prezime, kao i naziv paketa koji ste odabrali.

Posle ovog koraka, a nakon što su sredstva na računu, dobijate potvrdu da ste učesnik Webinara, a same instrukcije šaljem objedinjeno svima, po zatvaranju kruga - jer postoji limit na broj učesnika (imajte na umu da devizni transfer može po nekoliko dana da potraje, stoga unapred zahvaljem na strpljenju sa vaše strane).

ROK ZA UPLATE: 23.7.2021. do 12h (podne, po vremenskoj zoni u Srbiji).

Nakon toga, uplate se primaju do ponoći istog dana, samo im je vrednost duplirana! Sve ostalo smatra se vašom donacijom. Opcija refundacije sredstava ne postoji.

------

Za sve uplate iz inostranstva, prema navedenim instrukcijama, iznos bi u celosti trebalo da stigne na račun. U obavezi ste da razliku nadomestite da biste dobili instrukcije za učešće + materijal. Nepotpuni iznosi (za slučaj da se desi - obaveštavam vas emailom), bez pomenute nadoknade, ostaju na računu Agencije Afirmative kao vaša donacija.

Naknadne reklamacije neće se uzimati u obzir.

Refundacije novca nakon uplate ne postoje, kao i ni prebacivanje sredstava na drugog učesnika.

Samom uplatom smatra se, da ste pročitali u potpunosti SVE detalje, kao i da se sa istim slažete.

Vidimo se 24.7.2021. 09:09h po vremenskoj zoni u Srbiji.

Radujem se svima koji odaberu put svesnosti i uzmu učešće u ovom prebogatom iskustvu!

Biljana Bedričić

Share this event

bottom of page