top of page

пон 07. сеп

|

Isključivo Skype ili Zoom

50% OFF KONSULTACIJE

Rasproda se za par dana! Broj ljudi je ograničen! U najtransformativnijem delu 2020. godine, vaša je odgovoronost da učinite najbolje za sebe, sa stručnim smernica daljeg pravca delovanja, te upoznavanja ličnih snaga i mogućnosti za dalje kreiranje svog životnog puta. PRIJAVITE SE UPLATOM!

Registration is Closed
See other events
50% OFF KONSULTACIJE
50% OFF KONSULTACIJE

Time & Location

07. сеп 2020. 18:00 CEST – 07. окт 2020. 21:00 CEST

Isključivo Skype ili Zoom

About the event

Investicija za konsultaciju u trajanju od 45 minuta je 75 eura, u kojoj se obavlja kompletna energetsko psihološka procena, kao i željena kompletna/detaljna astro/numerološka analiza. 

Za uporednu partnersku analizu istog vremenskog trajanja investicija je 150 eura - korisno odabrati ukoliko ste nesigurni povodom trenutnog emotivnog odnosa u kojem jeste, emotivne situacije koja potencijalo može da se razvija u nešto dublje i kada želite da unapredite vaš međusobni odnos, kao i za stresno završene odnose iz kojih još uvek ne znate kako da izađete.

Teme koje se obrađuju zavise samo i isključivo od vas, ovde su navedeni samo primeri.

Životni put (svrha), podržavajuće energije, sabotirajuće šeme i kako ih prevazići i dugoročno zadržati funkcionalne obrasce reagovanja i zdravije životne izborne stavove iz kojih dalje proističu kvalitetnije misli, podržavajuće emocije i konstruktivni oblici ponašanja.

Očitavanje prethodnih potencijalnih traumatskih iskustava koja vas danas sprečavaju da napredujete i koji vas drže zarobljenim u simptomima poput depresije, anksioznosti, u toksičnim odnosima, višku-manjku kilograma (generalno oscilacijama u telesnoj masi), hroničnim problemima sa zdravljem, nedostatkom finansijskih sredstava, nestabilnim emocijama, svakodnevnim strepnjama čak i ukoliko ostvarujete izvrsne rezultate, te pronalaženje funkcionalnih, konstruktivnih i dugoročno primenljivih načina da razvjiate nove životne navike.

Napomena: rad sa mnom nije baziran na predikciji. Vi ste nosioci sopstvenih životnih odluka. 

Ja sam tu da vas podržim da uvidite svoje mogućnosti, da neutralno/objektivno sagledamo okolnosti u kojima se nalazite i da zajedno dođemo do najboljeg mogućeg rešenja koji je ostvariv za vas u konkretno definisanom vremenskom roku, shodno vašoj tipologiji ličnosti i okolnostima u kojim se nalazite.

Odgovornost za rezultate rada je isključivo na Vama.

Info za uplate:

Agencija Afirmative, Novi Sad

Svrha: lična edukacija

Račun: 165-0007006615079-03

Iznos: 75 eura ili 150 eura za uporednu analizu, u dinarskoj protivvrednosti, po prodajnom kursu Addiko banke na dan uplate.

Možete elektronski uplatiti ili na bilo kom drugom mestu: pošta, platni punktovi, druge banke, elektronski transfer...

Uplate iz inostranstva:

Pišite mi email za uputstva na: kontakt@pozitivnapsihologija.com

U meilu koji mi šaljete nakon uplate, pošaljete sliku o uplati i podatke: ime, prezime, datum rodjenja (mesto i satnicu ukoliko znate).

Zakazivanje ide potom. Po prijemu emaila, kao i registrovanih sredstava, dobijate link za samozakazivanje sa kratkim upitnikom koji je obavezno popuniti pre početka seanse. Sami birate dan-vreme koje vam odgovara, platforma čak i vremensku zonu konvertuje prema vašem aktuelnom mestu boravka. Sva uputstva dobijate na pomenutom linku.

Redosled zakazivanja konsultacija ide po prijemu sredstava i vašem javljanju.

Konsultacije se obavljaju preko Skajpa ili Zoom-a. Samu konsultaciju vam snimam u audio formatu i dostavljam po završetku iste.

OBAVEZNO PROČITATI (tekst ispod validan je poput potpisanog ugovora):

Mesto je rezervisano tek nakon registrovane uplate. Period iskoristivosti je navedenih mesec dana 7. septembar 2020. do 7. oktobar 2020. Nakon toga, ako se niste javili smatrajte svoju investiciju donacijom.

U slučaju otkazivanja/nepojavljivanja i/ili polovičnog, odnosno nepotpunog plaćanja, novac se ne vraća i onemogućena vam je konsultacija.

Uplaćeni iznos važi isključivo za osobu koja je uplatila, te se ne može prenositi na drugo lice (osim ako nije specifično naglašeno u meilu da je poklon).

Postoji obostrana mogućnost (moja i vaša) za pomeranje termina (u vremenskim okvirima navedene promocije) SA NAJAVOM putem email-a: kontakt@pozitivnapsihologija.com

Na osnovu navedenog, nakon vaše uplate, smatraće se da ste pročitali sve informacije, kao i da se slažete sa svim uslovima.

Bilo koje naknadne reklamacije se neće uzimati u obzir.

Hvala svima koji prepoznaju poziv svoje duše i koji biraju da budu sastavni deo ovog uzvišenog poziva, na koje vas, vaša intuicija vodi.

Pripremite se za finiš 2020. godine na najbolji mogući način.

Beskrajno hvala još jednom i unapred se radujem da Vas upoznam!

Srdačan pozdrav,

Biljana Bedričić

www.pozitivnapsihologija.com

Share this event

bottom of page