Pozitivna Psihologija | Anđeoska obuka - Osnovni nivo - Pozitivna Psihologija
class="single single-ajde_events postid-1058 wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12 vc_responsive"

jul, 2017

8

Anđeoska obuka - Osnovni nivo

Više

Detalji

ISPOD SLIKE SU SVI DETALJI U VEZI SA DOGAĐAJEM. (Kliknite na “više” za celokupni prikaz)

prva veryzija

Pridužite se ovoj jedinstvenoj obuci na kojoj učite kako da dublje proniknete u poruke vaših anđela čuvara, kao i arhanđela koji su uvek sa nama i usmeravaju nas da budemo u zadatku svoje duše.

.

Seminar je dizajniran tako da vam omogući da osvestite koliko ste moćni u kreiranju sopstvene stvarnosti, kao i da naučite najjednostavnije načine komunikacije sa anđelima.

.

Broj učesnika je ograničen, tako da imate priliku da u bezbednom okruženju vežbate intuitivno očitavanje energetskog polja druge osobe, kao i da se oslobodite od ego ideja da niste dovoljno dobri za ovakvu vrstu duhovne prakse, zatim da otpustite strahove i nedoumice po pitanju vašeg životnog poziva.

.

Ukoliko već pratite anđeoske poruke i radite sa anđeoskim kartama, jednako ste dobrodošli, kao i oni koji sada po prvi put žele da otkriju nešto novo o moćnim anđeoskim energijama.

.

Pokrivamo teme poput: ljubavnih odnosa, srodnih duša, lične svrhe i puta u ovom životu, uticaja prošlih života na sadašnje izbore i okolnosti, kao i mogućnosti isceljenja fizičkog tela uz pomoć anđeoske intervencije.

Otkrivamo kako i koje promene je neophodno da napravimo kako bismo podigli svoju vibraciju i bili čistiji kanal za isceljujuću energiju.

Ulazi se duboko u podsvest i jasno radi očitavanje najdubljih težnji, kao i poruka koje može imati duša, koja je tranzitirala u nefizičku ravan.

.

Takođe, pruža vam se prilika da prepoznate rad sa anđelima kao svoj lični životni poziv, te da dalje širite divnu energiju i da budete od pomoći i drugima, na sebi svojstven način.

.

Uz sve ovo, izuzetno važan deo jeste i način na koji je poželjno da se zaštitite i da pre svega, vi budete energetski izbalansirani i ispunjeni sa svojom ulogom u ovom životu.

 

SVI učesnici dobijaju:

  1. lični priručnik sa jasnim smernicama za dalji samostalni rad
  2. redovnu podršku putem Skajpa zajedno sa ostalim učesnicima
  3. članstvo u Facebook grupi samo za sertifikovane
  4. 50% popusta na 1 ličnu konsultaciju sa Biljanom Bedričić u trajanju od 60 minuta (period iskoristivosti 14 dana nakon obuke – do 22.7.2017)
  5. 50% popusta na Afirmacioni kalendar (period iskoristivosti 7 dana nakon obuke – do 15.7.2017.)
  6. sertifikat nakon završenog seminara
  7. poklon iznenađenja

 

Seminar vodi: Biljana Bedričić, psiholog master, Heal Your Life trener, anđeoski terapeut – obučena kod Doreen Virtue i verni sledbenik uzvišenog učitelja – Muđija.

 

Investicija za učešće iznosi:

I – do i zaključno sa 30.6.2017. (do ponoći) – 189 evra

 

II – od 1.7.2017. do i zaključno sa 7.7.2017. (do ponoći) – 234 evra

 

III – na sam dan događaja 8.7.2017. – 333 evra (na licu mesta), s tim da ti učesnici, sertifikat i priručnik dobijaju u roku od 7 dana nakon seminara – do 15.7.2017.

 

IV – ukoliko želite da platite u dve rate, jedna u junu i druga u julu (do i zaključno sa 7.7.2017.) možete to učiniti sa iznosom:

2 x 117 evra.
Sve uplate su u dinarskoj protivvrednosti po gornjem kursu Addiko Banke na dan uplate.

Podaci za uplatu su:

Agencija Afirmative, Beograd

Svrha: učešće za seminar

Račun: 165-0007006615079-03

OBAVEZNO sačuvajte uplatnicu i ponesite je sa sobom.

Za uplate iz inostranstva, javite se na meil: [email protected]

 

Nakon uplate, pošaljite sledeće podatke na naš email [email protected]:

Ime, prezime i broj telefona, kako bismo vam potvrdili vašu prijavu i učešće.

 

Mesto je rezervisano tek nakon registrovane uplate.

U slučaju otkazivanja/nepojavljivanja i/ili polovičnog, odnosno nepotpunog plaćanja, novac se ne vraća i onemogućeno vam je učešće.

.

Uplaćeni iznos važi isključivo za osobu koja je uplatila, te se ne može prenositi na drugo lice (osim ako nije specifično naglašeno u meilu da je poklon).

Događaju mogu prisustvovati samo osobe koje su unapred izvršile uplatu.

Plaćanje na licu mesta je moguće prema gore navedenim uslovima (pod opcijom – III).

 

Na osnovu navedenog, nakon vaše uplate, smatraće se da ste pročitali sve informacije, kao i da se slažete sa svim uslovima.

Bilo koje naknadne reklamacije se neće uzimati u obzir.

.

Hvala svima koji prepoznaju poziv svoje duše i koji biraju da budu sastavni deo ovog uzvišenog poziva, na koje vas, vaša intuicija vodi.

.

Sa ljubavlju,

Biljana Bedričić

 

Vreme

(Subota) 09:00 - 17:00

Lokacija

Hotel 88 Rooms

Takovska 49, Beograd

Napomena

Rezervišite svoje mesto uplatom već SADA.