top of page
  • Writer's picturePozitivna Psihologija

Veštačka Inteligencija: Ključ za unapređenje života i finansijsku nezavisnost.


U današnjem svetu gde se tehnologija rapidno razvija, možemo svedočiti kako veštačka inteligencija (AI) ima potencijal da unapredi naše živote na načine o kojima smo nekada mogli samo sanjati.

Upotrebna vrednost je gotovo neograničena iako je solidno akcenat stavljen na automatizaciju procesa, funkcionalnu organizaciju vremena i povećanje produktivnosti.


Vi ste pitate kako se ovo može konkretno primeniti u svakodnevnom životu?


Osim mene, koja najpre testiram mogućnosti uz mentorstvo, vrednujući vreme, kao i razumevajući rapidni razvoj navedenih tehnologija, rezultati mojih klijenata nadalje pokazuju da svako ko istinski sebe posveti novim avenijama mogućnosti, može u svakom smislu profitirati. Od mnoštvo primera, izdvajam dve klijentkinje, od kojih su obe napravile fantastične rezultate u prvoj nedelji našeg zajedničkog rada i obuke.


Žena sa troje dece, na poslu limitiranih primanja, samohrana majka, ono što je prethodno doživljavala kao hobi, razvila je u posao koji uredno i legalno monetizuje i na pitanje KAD uspeva, odgovor je automatizacija svojih radnih procesa i oslobađanje vremena za aktivnosti sa decom i za sebe, a da pri tome, prihodovanje raste.


Druga klijentkinja, koja vodi svoj posao, nailazila je na neposvećenost svojih zaposlenih, preko nemilog otpuštanja radne snage, dok je posao zahtevao dalji rad, od administrativnog do asistenta kojeg mesecima nije pronalazila. Uz inicjalnu nevericu, zajedno smo otvorile novu aveniju mogućnosti gde dok se drugi i dalje samozastrašuju oko “robotizacije” ili da će biti zamenjeni u svojoj profesiji, šta god. Moja su nastojanja, da inovacije primenjujem uz dugoročno zalaganje i unapređivanje mogućnosti koje novo doba pruža.

Svaki sekund - doslovno, u kojem ne uključujete sebe u sticanje znanja, veština i sredstava za svoj život, uvodi dublje u stanje agoniije, apatije i/ili strepnje.


Stvar izbora.


Napominjem, za ovakav uspeh potreban je početni rad i posvećenost, no, rezultati kontinuiteta prevazilaze očekivanja, te je stoga uvodni webinar i organizovan.

Mnogi nemaju informaciju - proverili smo na susretima koje sam organizovala, a o onima koji niti su čuli niti znaju za mogućnosti, otvaram vrata za spremne osobe za posvećivanje.


Zainteresovani skeptici mogu da se interesuju kao i do sada na sajtovima koji vam kradu podatke. Oni nisu u mom krugu.


Nedelja, 21.5.2023. 17h GMT+2 u trajanju od 2h je vaša prilika da učestvujete na intro webinaru.

Znanje i alati koji vam bivaju prezentovani su univerzalni, a da biste se pridružili i svedočili upotrebnu vrednost, ne morate znati programiranje niti biti ekspert u ovom polju.


Program nije samo za one koji žele veću finansijsku nezavisnost, već za sve koji su voljni da unaprede kvalitet svog života.

Možda sami sebe zatrašujete idejom o napretku ili smatrate da je tehnologija samo za mlađe generacije.

Sve te predrasude mogu vas koštati u svakom smislu i ograničavati. Svake sekunde dok ne koristite nove tehnologije, gubite novac jer svakodnevno se pojavljuju nova i bolja rešenja.

Mlađe generacije odrastaju u svetu gde je AI prisutna u svakodnevnom životu. Sada je pravo vreme da naučite kako da isto upotrebite u svoju korist. Možete se odlučiti da ostanete u komfornoj zoni ili možete odabrati napredak. Strah od nepoznatog je prirodan, a ukoliko odlučite da se suočite sa istim, možete sebi garantovati rezultate već prvog dana webinara.

Za spremne, rok za prijavu investicijom, je do petka, 19. maja 2023. godine do ponoći u vremenskoj zoni GMT+2.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, usled nedobijanja newslettera, slobodno me kontaktirajte na kontakt@pozitivnapsihologija.com.

Sa radošću vas dočekujem u nedelju, 21. maja 2023. godine.

Iz srca,

Biljana Bedričić

bottom of page