top of page
  • Writer's picturePozitivna Psihologija

Ekskluzivna Pogodnost: Konsultacije za Osnaživanje Vašeg Puta

#PLUTON_U_VODOLIJI #HOLISTIČKA_ANALIZA_LIČNOSTI #PREGLED_NAREDNIH_GODINU_DANA
Pozdrav svima!

Sa velikim uzbuđenjem delim sa vama da je ono što je započelo kao ideja za samo 10 osoba, brzo preraslo broj uključenih, još pre poslatog newslettera i postalo dostupno mnogima u samo 15 minuta.


Novembar donosi talas transformacije čiji odjeci reflektuju 2024. kroz čitavu godinu, kako na univerzalnom nivou tako i u ličnim životima svih nas.


Ova ponuda nije samo prilika - to je poziv na putovanje koje obuhvata individualno i kolektivno isceljenje trauma, istraživanje senki naše psihologije, suočavanje sa ličnim izazovima i jačanje sebe i veza sa drugima.


Dok ulazimo u eru Plutona u Vodoliji, bez obzira na vašu trenutnu poziciju u životu, ako osećate unutrašnji poziv da se pridružite ovoj avanturi, toplo vam preporučujem da to i učinite.

Broj mesta je i dalje limitiran, a ja sa zahvalnošću iščekujem svakog ko BIRA deo ove putanje. Ovo je poziv da se angažujete, ako do sada niste upisali svoj email za Newsletter - predlažem da to učinite.


Pišite mi direktno na email za spremnost učešća: kontakt@pozitivnapsihologija.com


Program o kojem vam pišem su holistički koncipirane i do sada nikada rađene online konsultacije ovog tipa, kako za nove tako za već uhodane u način mog rada.


Prednost uvek imaju oni koji su na Newsletteru i na mom Instagram nalogu.


Vaše je da proširite svoje horizonte i postanete jači, kako unutrašnjom rezilijentnošću tako i u odnosima sa drugima.


Webinar iz 2020. sam održala, kojem je prisustvovao određeni broj ljudi, za koje mogu prema njihovim rečima da kažem, da pred svima imaju MASIVNU prednost u odnosu na kojekakve skeptike, jer spremno svedoče dešavanja, dok drugi strepe.


Godine 2021 i 2022 IZNOVA sam još dublje obrađivala relaciju indivualno kolektne relacije i beskrajno sam zahvalna što je svaki put broj probuđenih rastao.


Ovog puta, polazim sa individualnim konsultacijama kao ulaz u novo poglavlje.


Apsolutno verujem u odaziv onih koji su za mnoge, takoreći “ispred vremena”.

Ti obično bivaju upitani za savet kad krene oluja.


Već je kasno u odnosu na 2020., DELAJ sada!


Zahvaljujem svakoj duši koja prepoznaje ovu priliku i odlučuje da investira u svoj lični rast. Sa isčekivanjem i otvorenim srcem, radujem se svakom vašem koraku na putu prema ispunjenijem JA.


Srdačno vas pozdravljam i radujem se našem zajedničkom putovanju.


"Remember, remember

The fifth of November

The gunpowder treason and plot.

I know of no reason

Why the gunpowder treason

Should ever be forgot."


Najlepši pozdrav,

Biljana


bottom of page