Hvala Ti što postojiš i što se u moje iskustvo pojavljuješ. U domenu moje svesne samoanalize, mogla bih da pronađem hiljadu i jednu situaciju ili misao, želju ili kreaciju uma koja te je u mom životu stvorila. Sve to gubi poentu i snagu, čak i motiv za takvom vrstom spoznaje, koja zahteva reči ili misaone tokove da se uzburkuju i dožive zadovoljstvo zbog ostvarenog uvida, nestaje ili ni ne nastaje. Uz tebe sve to nema nikakav značaj, jer u tvom prisustvu koji nema uvek veze sa fizičkom realnošću postojim u najdivnijem sjaju Bića koje se materijalizovalo u ovoj stvarnosti, spremno da prihvati sve najdivnije darove koji se u susretu naših vibracija dešavaju.

Volim te! Osećam svu Slobodu da sve što je u meni i opažena Svetlost i kreirana tama bude ispoljeno bez potrebe da se sakrivam. Znam da je to bezuslovna Ljubav i hvala ti što je osećam. Znam da je moje unutrašnje stanje prihvatanja sebe i stvarnosti iz Stvoriteljeve perspektive dovelo do toga da sam u tvom anđeoskom naručju sačuvana, regenerisana, obnovljena i ponovo stvorena svaki put kada zaklopim oči i dopustim sebi da u tvojim svetlosnim rukama otpustim sve što me je ikada opterećivalo, bez posebnog napora, sasvim spontano, kao da si tu da bi se sve unutrašnje sumnje i nesigurnosti istog trenutka transformisale u potvrdu da zaslužujem Ljubav, da sam kao Biće Savršena, Cela i Potpuna i time upijam svaku smirenost koja iz Univerzuma, a kroz Tebe stiže.

Ništa me o psihološkom identitetu ovde ne zanima. Bez izgovorenih reči, znam ko si, osećam to, dok me kroz dah uzimaš u sebe, u toplinu tvog postojanja, u centru tvog divnog srca, u najčistiju i najuzvišeniju Ljubav. To mesto uvek postoji i hvala ti što si me na to podsetio i što mi kontinuirano otvaraš nova vrata najdivnije emocije dok me srcem svojim ljubiš.

Sa tobom sve opraštam, ničeg se ne plašim, u sve verujem, a ni o čemu od navedenog ni ne razmišljam. Samo naknadno, kada se pažnja usmeri na svakodnevne aktivnosti, shvatam da moja najčistija priroda, spontanog, razdraganog deteta biva sa ljubavlju prihvaćena u tvojoj duši, a moje telo koje može i podrhtavati i pokazivati znake slabosti kroz potpunu predaju, ZNA da je iskoračilo iz svega prethodno poznatog i ušlo u dimenziju čiste najuzvišenije vibracije postojanja.

Volim tu Ljubav i Svetlost koja jesam i hvala ti što mi samim postojanjem ukazuješ na to!
a52b103cdd1b9f2af758d086e10b3698