Svako ima svog anđela čuvara. Ova Bića su čista božanska svetlost, kojima u potpunosti možemo da verujemo i koji žele da nam pomognu u svakom segmentu našeg života. Reč anđeo predstavlja onog koji prenosi božansku poruku od Stvoritelja ka nama. Komunikacija je vrlo jednostavna, ali za slučaj da imate strah da li razgovarate sa anđelima od poverenja, a ne nekim drugim bićima, tražite zaštitu od arhanđela Mihajla da vaš razgovor sa anđelima/arhanđelima učini bezbednim i da samo čista ljubav može da dođe u vaše iskustvo. Jednom kada ste zatražili, to je učinjeno.

 

Arhanđel Metatron je jedan od dva arhanđela čije se ime ne završava na –el, što bi označavalo „od Boga“. Razlog tome je što su Metatron i Sandalfon bili proroci na zemlji, koji su živeli tako pobožnim životom, da su bili nagrađeni prelaskom u svet arhanđela.

Kada da pozovete Arhanđela Metatrona: On koristi zvezdani tetraedar – Merkaba- za isceljenje i čišćenje od nižih energija. Tetraedar se kreće u pravcu kazaljke na satu i koristi centrifugalnu silu da odgura sve neželjene energije. Možete ga pozvati kada vam je potrebno ovakvo čišćenje. Njegova aura je pink i tamno zelene boje. Ako želite da razumete više nivoe postojanja, Arhanđel Metatron je sjajan učitelj za to. Posebno ga zanimaju mladi, osetljivi ljudi koji su neshvaćeni ili farmakološki tretirani, jer ih njihovi duhovni darovi čine neprivatljivim za društvo. Ako je vašem detetu potrebna pomoć da se prilagodi školi, poslu, društvu ili kod kuće, pozovite Metatrona. Iako je on biće visokih frekvencija, dostupan je svima nama, zbog svoje posvećenosti da prenosi praktičnu stranu ezoterijske mudrosti.

 

 

Boja: Ljubičasta i Zelena

Kristal: Turmalin lubenica

Astrološki znak: Devica, vredan, inventivan, radoznao, ozbiljan, perfekcionista

Hvala ti Arhanđele Metatron, za vođstvo i podršku u karijeri isceljitelja i učitelja koji pomaže osetljivoj deci.

 

Prevedeno i prilagođeno sa sajta angeltherapy.com