Arhanđel Ariel:  je isceljujući anđeo koji blisko sarađuje sa Arhanđelom Rafaelom, naročito kada je u pitanju isceljenje ptica, riba i drugih životinja. Smatra se predvodnikom anđela koji su zaduženi za red u fizičkom svetu, za nadgledanje sunca, zvezda, meseca, kao i planeta, uključujući Zemlju. Iz ovog razloga, Ariel je tesno povezana sa pitanjem ekologije i zaštite životne sredine.

Kada pozvati Arhanđela Ariel: ako se osećate pozvanim da radite na zaštiti zemlje, u okviru ekologije mora, okeana, kvaliteta vazduha ili životinja, Ariel vam može pomoći.

Kao anđeo naših prirodnih resursa, Ariel obezbeđuje adekvatan tretman kako ljudi tako i životinja, kao deo svoje misije. Ona pomaže da imamo dovoljno zdrave hrane, čiste vode, odgovarajući smeštaj i sve druge neophodnosti. Stoga, zatražite od Ariel da vam pomogne da zadovoljite svoje ovozemaljske potrebe.

Ariel vam može pomoći da sa lakoćom komunicirate sa prirodom i da se osećate bezbedno pri tome. Ona je divna i pomaže u situacijama kao što su pešačenje, planinarenje, kampovanje i slično. Ariel će vam pokazati i nefizičku stranu prirode ako to zatražite.

Ako ste oduvek želeli da se povežete sa vilama ili drugim sličnim bićima, tražite vođstvo od Ariel. Ona će vam pomoći da se krećete kroz prirodu i da upoznajete bića koja borave u parkovima, baštama, u cveću, drveću u vodi. Ariel pomaže i pri isceljenju domaćih i divljih sisara, ptica i riba.

 

Boja: Svetlo pink

Kristal: Roze kvarc

Astrološki znak: Ovan, svetlost, bezbrižnost, vedar duh

Hvala ti Arhanđele Ariel, na najboljem mogućem vođstvu kako bih bila od pomoći svojoj okolini.

 

Prevedeno i prilagođeno sa sajta angeltherapy.com