Već duže vreme razmišljam o tome, na koji je način shvaćen Zakon privlačenja i moć podsvesti. Čini mi se, da se situacija pomalo udaljila od uzvišenog puta. Zašto tako mislim? Zato što mnogo toga što se u životima ljudi dešava, deluje kao da je strahom vođenom. Setite se sami, kako ste prvo reagovali na ideju da VI upravljate svojim životom, da se vaše misli manifestuju, te da isto tako imate MOĆ da promenom misli/vibracija možete da živite život kakav ste oduvek želeli. Neke je ova vest obradovala, neke uplašila i pretvorila u stalno zaposlenog policajca na raskrsnici između ohrabrujućeg i kritikujućeg dela uma. Međutim, ono što je mnogo važnije…

Ko se odazvao na tu ideju kreiranja? Duboko verujem i osećam da smo Bića potekla od Stvoritelja, kao i da smo jedno sa istom tom Beskrajnom Inteligencijom. Pitam stoga još jednom, koji deo vas se odazvao na ovu ideju manifestovanja i by the way, dokle ste stigli sa svojim stvaralačkim poduhvatom?

Da li ste se osetili manje vredno u procesu kreiranja novog vibracionog polja oko sebe, jer vam se JOŠ UVEK nije ostvarila želja? Ili još uvek imate bič u svojoj levoj ruci kojim sebe “podstičete” da desnom rukom kolažirate vaše snove, najpre na papiru, a zatim i u vašem životu?

Obratite pažnju na to koliko se novih identiteta stvorilo u vama tokom ove vaše nove, naizgled probuđene faze života? Pomenut je policajac. Tu je sigurno i unutrašnji kontrolor, koji mora sve da drži pod sopstvenim nadzorom i da forsira po svaku cenu ostvarenje određene (poprilično nestabilne) kreacije uma. Zatim, informator, zadužen da pročita sve na temu Zakona privlačenja, da pogleda sve video snimke, ode na sve seminare i nastavlja svoju očajnu avanturu u nadi da će mu “to do” lista jednom biti prazna. Registrujmo kritičara, za kojeg jednostavno, nikada niste dovoljno dobri ni vi, a ni vaši izbori. Čak i kada se entuzijasta u vama ponada da je našao novo, bolje rešenje, lakši i brži način za manifestovanje, tu je kritičar da kaže da to na vama sigurno neće raditi ili bar ne tako brzo i lako kako drugi mogu da manifestuju želje svog srca. Neki od vas su možda zaposlili i paničara. On je tu da napravi frku, da VAS uznemiri, a onda da poput štafete preda vama zaduženje da obavestite i druge o svojim razlozima za paniku, kako biste se potom svi zajedno izgubili u vrtlogu sopstvenih strahova.

Podsećam još jednom, ko se u vama odazvao na ideju manifestovanja? Ko je radnik meseca u vašoj fabrici kreiranja uspešnog života?

Cela životna situacija više ne izgleda kao uzbudljiva plovidba okeanom izobilja, već više kao nevreme u sred Nedođije, koje nemilosrdno baca u test sve navedene uloge, da se izbore za svoju spasilačku opremu, iako svi znaju da učesnika ima previše i da neko neće preživeti turbulenciju, koja nije ništa drugo, nego ples života.

Neki se deo u vama previše identifikovao sa idejom stvaranja i naizgled presekao vezu sa Uzvišenom Silom moćnijom od svake naše misli, želje, vibracije, koja ne pravi razliku između ribe u moru koja postaje obrok u lancu ishrane i našeg fizičkog oblika, sve u paketu sa našim vibracijama i maštanjima (čak iako želimo mir u svetu).

Pred silama prirode, svi smo jednaki. Jednako zbrinuti po pitanju svih potreba. Uvek tamo gde treba da budemo, sa svim onim što nam je neophodno za ostvarenje naše svrhe postojanja, a mi se bavimo raspodelom uloga u našem umu!?! Život je savršeno osmišljen! Jedino šta stoji na putu ostvarenja svega što smo zamislili jeste upravo ta ideja da MI MORAMO da osmislimo kako će se to ostvariti i svo naše uzaludno traganje za veslima, zaboravljajući da smo zapravo na brzom brodu koji nas savršeno prevozi (primer iz učenja Mooji-a) tamo gde treba da stignemo.

Prepoznajte da egom kreirane ideje ne mogu opstati, a da pri tome vi budete u miru sa sobom i u ljubavi prema svetu. Ne ulazite u sve te uloge! Osvestite pomenuto jedinstvo sa stvaralačkim potencijalom u sebi i prepustite vašoj uzvišenoj svesti da vam dostavi sve što vam je neophodno kako biste bili u zadatku svoje duše, kako biste mogli da doprinesete da ovaj svet bude bolje mesto. Otpustite sve svoje strahove i imajte poverenje da neko/nešto mnogo inteligentnije od svih nas zajedno uređuje našu stvarnost i da radeći u svojoj fabrici života učinite sve što je do vas da na život reagujete sa zahvalnošću, sa blagošću prema sebi i drugima, sa strpljenjem prema vremenu i pouzdanjem u uzvišeni plan. TADA, život teče lagodno. Tada ste bez preuzimanja uloge postali najbolja verzija sebe. Tada je LJUBAV preuzela, a strah je prestao da ima važnost. Ne kažem da se neće pojavljivati, samo neće nadalje izmišljati nova radna mesta, za nove likove koje biste vi inače zapošljavali.

Sve ste zadatke predali prostranstvu Univerzuma i svi vaši problemi su rešeni.

Zaustavite strah i pustite ljubav na scenu svog života.

Ljubav zna bolje.
ova