Dragi moji,

hvala vam što ste opet tu. Osećam posebnu radost svaki put kada nešto delim sa vama. Znam da ste na različitim mestima, u drugoj vremenskoj zoni, da je nekima hladno, nekima toplo, da su neki zaljubljeni, neki pate, nekima je potrebna svetlost za izlečenje, neki su u sjajnoj fizičkoj formi. Kako god bilo, ja vas sve zamišljam nasmejane dok čitate ovaj tekst, a za slučaj da to niste, učinite sebi uslugu i razvucite usne, pozdravite život toplim osmehom, raširite ruke i zahvalite se sadašnjem trenutku. Kako biste se još bolje usredsredili, udahnite duboko, neka vam pažnja sve vreme bude na centru u grudima, bez obzira što ćete imati utisak da se ona kreće zajedno sa pomerenjem vašeg fokusa. Budite tu i budite svesni.

Neka serijal ovih priča bude i vama inspiracija da učinite pozitivnu promenu u svom životu i da budete primer sreće, uspeha, zdravlja, sklada i bogatstva svake vrste.

Naime, juče se za mene završio sertifikacioni kurs Angel Intuitive, koji je u Los Anđelesu vodila čudesna Doreen Virtue. Ovaj događaj je učvrstio u meni veru u anđele i uzvišene vodiče, jednako tako i u Beskrajnu Inteligenciju koja nas uvek i svuda vodi i usmerava. Vi koji ste gledali moje snimke na youtube-u znate da sam sa vama iskrena i da vam otvoreno pričam svoje primere. Isto će biti i sada. Čuli ste već moju preporuku da je dobro da u procesu promene radite sa nekim stručnim za to kroz šta prolazite. To nije sramota! Preko je potrebno da imamo nekog ko će svojim usmerenim pitanjima da nam pomogne da steknemo nove uvide i da nas podrži dok ne ojačamo. To je jedan od razloga zašto ja lično volim da idem na nove seminare i da se suočavam sa do tada neosvešćenim uverenjima. Još jedna stvar u koju duboko verujem, jeste da ako nešto pričam i prenosim, to zaista treba da bude i deo mog iskustva, dakle, ne prepričavam vam tuđe priče, već samo ono što je bilo u mom životu prisutno, nekada kao izazov, danas kao snaga.

Sa tim u vezi, mnogo je predavača bilo koji su ukazali na navike koje su prilično štetne po nas u smislu naše otvorenosti ka uzvišenom vođstvu. Mnogi ni ne primećuju u kojoj meri ono što unosimo u organizam postaje skrivena zavisnost, baš kao što i sklonost određenom načinu razmišljanja stvara svoju fiziološku putanju koja onda traži svoju hranu. Ta “hrana” može bukvalno da se odnosi na ono šta pojedemo i šta popijemo, ali tu su i naše druge stečene navike poput navike da razmišljamo i da se osećamo na određeni način; da spavamo ili da ne spavamo, da smo u manje ili više stresnom okruženju, da vežbamo svoje fizičko telo ili da smo pasivni.

Svaka sekunda je novi izbor.

Verujem i da smo svi jedno i da se svaki doprinos računa, tako da ću kao po običaju, da krenem od sebe.

Moji vodiči mi već duže vreme šapuću razne stvari i skoro uvek sam super uzbuđena! Kažem skoro uvek, jer ponekad to budu smernice za koje nisam sigurna da sam spremna ili se te promene plašim, pa se pravim da ne čujem. Uzvišeni vodiči tada pređu na vizuelno vođstvo, pa mi “podmeću” slike onoga kakav bih život imala kada bih postupila prema njihovom navođenju. Nekada su u pitanju jasni snovi, ponekad poruke “slučajnih” prolaznika. Ali UVEK su tu! Kada god lansiramo neku želju u Univerzum, stiže prva smernica koja nam pomaže da živimo našu svrhu postojanja i da pri tome budemo srećni. Šta onda tu stoji na putu? MI, mi i niko drugi osim mi sami! Zašto? Najčešći razlog je to što ne vidimo kako su povezani intuitivni nagoveštaji koje dobijamo sa onim što želimo. Ponekad oklevamo, jer nam deluje neprijatno, a najčešće je zato što se plašimo.

Volela bih da čujem koji su vaši nagoveštaji i šta vas sprečava da ih sledite. Napišite u komentaru, da porazgovaramo svi zajedno.

Stigosmo do ključne tačke. Moji novi nagoveštaji. Koliko su novi ili ne, ali javljaju se prilično često. Idu nekako ovim redom:

1. Odmaraj se.

2. Spavaj više.

3. Budi u tišini.

4. Diši svesno.

5. Vežbaj yogu.

6. Čisti organizam.

7. Šetaj više.

8. Piši knjigu.

9. Snimaj video klipove.

10. Organizuj radionice.

11. Ostavi kafu.

E ova 11. je nešto što je znalo da predstavlja izazov. Znam da se mnogi od vas sada pitaju, šta je tu teško, vi ste prestali da je pijete, može svako! Slažem se! Zato danas javno objavljujem da sam prestala da pijem kafu i da sam po vođstvu spremna da u narednom periodu budem samo i isključivo na sirovoj hrani i vodi. Više puta sam sprovodila i radikalnije forme čišćenja organizma, tako da verujem u ovaj proces. Anđeli su uz mene i ukazaće kada je potrebno da nešto promenim u vezi sa tim.

Hoćete da mi se pridružite? 🙂

Pisaću vam utiske o tome kako mi je, šta se dešava i koje promene primećujem. Pozivam vas da ako ste čuli unutar sebe glas koji govori slično, da zajedno prođemo kroz ovo. Očekujem vaše komentare, pitanja, iskustva…

I sada mi u grudima treperi, jer objavljujem samo ono iza čega stojim.

Neka nam se kolektivno podigne vibracija do najuzvišenijeg božanskog nivoa.

Ovo je moj doprinos.

Koji je vaš?
2015-10-12_17.10.35