U ovom večnom trenutku naše radosti, vreme prestaje da postoji. Vrelina tvoje ljubavi podseća me da je sve moguće i da nas je Univerzum svo ovo vreme spremao jedno za drugo. Osećam savršenstvo našeg uklapanja i zajedničkih interesovanja. Obožavam ovu sjajnu avanturu koja nas je spojila i verujem da smo se nekad obećali jedno drugom, zato sada i istrajavamo u čistoj ljubavi i pozitivnoj nameri kroz sve situacije kroz koje prolazimo. 
Radost mog srca osvetljava ovaj savršeni momenat koji čini se, večno traje! Tvoja sam sva i ti moj isto tako. Ne pitam se više. Sve naše želje su se poklopile i srca su se pronašla u najboljem mogućem trenutku. Kao da si bio tu celog života. Prepoznala sam te po otkucaju srca, a ti mene po vrelini usana. Volim naše carstvo koje stvaramo i bezuslovnu ljubav koju imamo. Toliko je poznat osećaj pripadanja u svoj slobodi koju mi ovaj odnos pruža. Ne osećam više strah i oslobođena sam svake forme neosnovane krivice. U potpunosti prihvatam sebe i tebe i znam kako da negujem pozitivne misli u ovom divnom odnosu i raduje me što je to i tvoj slučaj. Potpuno smo oslobođeni neosnovanih zameranja, poređenja sa drugim/prethodnim iskustvima i bilo kojih drugih predubeđenja koja nisu za naše najbolje dobro. Poštujemo emocije koje se pojavljuju, a ometajućim mislima ili reakcijama ne pridajemo važnost, jer smo oboje svesni svežine ovog momenta. 
Volim što smo podržani da u ljubavi i međusobnom razumevanju volimo jedno drugo! Volim što nam je život savršen sa svim što nam je dato i što je ovo primer iskrenosti i posvećenosti srca. Volim što mi je sve prirodno sa tobom. Volim što se osećam tvojom i što mi je u tvom srcu mesto. Volim što ja tebe volim onako kako si ti oduvek želeo i što se osećaš mojim. Volim što su svi strahovi prošlosti bili iluzorni i što je sada tu poverenje i spremnost za odnos koji gradimo. Volim što se sa tobom smejem, što se osećam divno,voljeno, ženstveno, važno, poštovano, zaštićeno. Volim što se ti osećaš kao voljeni muškarac koji je tu za mene i za našu ljubav. Volim što se osećaš vrednim ove ljubavi i što je sa lakoćom razmenjujemo. Volim što mogu da budem ono što jesam i kada sam sa tobom, kao i da otkrivam mnoštvo novih divnih stvari o sebi i o svetu.
Volim tebe! Volim tvoju otvorenost ka duhovnosti i posvećenost svom duhovnom rastu. Volim tvoju lakoću postojanja i spremnost da stvoriš sve što zamislimo. Volim što veruješ u sebe, što si siguran u svoje sposobnosti, što prihvataš ljubav koju ti pružam i što znaš kako savršeno da je uzvratiš. Volim što si duhovit, pametan, razuman, emocionalno zreo i stabilan. Volim što znaš šta želiš i što ideš ka tome sa punim poverenjem. Volim što smo jedno drugom u snovima, baš kao i u stvarnosti. Volim što se međusobno pomažemo i pokazujemo najbolji mogući put. Volim obostranu fleksibilnost za svaku situaciju u kojoj jesmo. Volim način na koji me pozitivno iznenađuješ i pokazuješ da sam ti važna. Volim što sam sa tobom smirena uz svu strast koja nas krasi. Zahvalna sam što se oboje osećamo živim u ovoj vezi. 
Volim tvoju spremnost da zajedno istražujemo ovaj svet pun divnih mogućnosti. Volim što imamo slične i međusobno uklopive snove. Zahvalna sam što smo podržani od Univerzuma za naš zajednički život. Volim što smo jedno drugom najveća podrška i najveća radost. Zahvalna sam za moje strpljenje u svim situacijama kada mi je to potrebno. Zahvalna sam za tvoju preduzimljivost i odlučnost. Zahvalna sam za sva čudesna putovanja na kojima smo bili i na koja tek idemo. Podržavamo jedno drugo u ostvarenju naših individualnih i zajedničkih ciljeva! Radujemo se uspesima koje ostvarujemo! Uvek pronalazimo način da budemo u ljubavi i da ostanemo zajedno, čak i ako/kada imamo iskustava koji nisu na visokoj vibraciji. Volim i zahvalna sam što smo oboje maksimalno iskreni i poptuno oslobođeni potrebe da se krijemo iza nekih psiholških maski. Potpuno prihvatajući sebe, imamo mogućnost za divan i iskren odnos u kojem jesmo. Sve što izgovaramo je potpuna istina. 
Oboje volimo naš zajednički život kraj divnog mora, gde smo potpuno opušteni, prepušteni i u čistoj ljubavi. Shvatamo važnost meditacije i sličnih duhovnih praksi, te tako podsećamo jedno drugo na to, kako bismo bili svesni i prisutni u sadašnjem trenutku. Naša je radost, što uvek vidimo ono što je dobro u nama i biramo svesno da činimo dobra dela.
Znamo da smo jedno drugom dar i tako se i ponašamo, naročito kada nam naiđe određena lekcija koju treba savladati.
Verujem u tvoje odluke i znam da si božanski vođen da ispuniš svoju svrhu postojanja i zahvalna sam što se to dešava zajedno sa mnom. Volim što naše duše slobodno rastu i razvijaju se. Volim što nam je nivo energije sličan. Što jedno drugo podižemo vibraciono još više. Zahvalna sam što nam je sreća prirodno stanje i što nam je osmeh uvek na licu. Volim što ne znam za vreme kada sam sa tobom. Volim što smo oboje puni entuzijazma da širimo pozitivnu energiju gde god da smo. Volim što se savršeno slažemo. Volim što sam baš ja ono što ti treba, ovakva kakva sam i što si baš ti ono što mi je potrebno i što takav kakav si, predstavljaš baš ono što sam tražila. Volim što je sa dramom prošlosti završeno i što sada vlada harmonija. Oboje smo isceljeni od prošlosti i svih proživljenih trauma. To pripada prošlom životu i nema uticaja na nas, jer mi biramo blag odnos pun razumevanja, podrške i ljubavi. 
Volim što si odgovoran u svim aspektima svog postojanja i što održavaš svoju reč. Volim što si zdrav i pun energije života. Raduje me što voliš da putuješ i što to činimo često zajedno. Raduje me što voliš sebe, svoj život i svoje poslovne aktivnosti. Zahvalna sam što oboje stvaramo materijalno izobilje, jer pružamo Univerzumu pozitivne vibracije. Zahvalna sam što sam baš ja tvoj izbor. Hvala ti što se međusobno dopunjavamo i što možemo mnogo toga da naučimo jedno od drugog. Hvala ti što smo jedno drugom podrška u ostvarenju snova i životne svrhe.
Hvala Univerzumu, anđelima i svim svetlosnim bićima, koji su nas spojili u momentu kada smo oboje bili spremni, slobodni i voljni da se posvetimo našem odnosu. Kakva je to radost bila kada smo konačno udahnuli život jedno drugom u naručju! Ceo Univerzum je zasijao ljubavlju i božanskim blagoslovima. Srećna sam što mogu da budem ono što jesam, kao i što mi je omogućeno da se slobodno menjam. Zahvalna sam što brzo razmišljaš i što svakoj situaciji pristupaš verujući uvek u pozitivan ishod.
Raduje me što si uvek za neku akciju sa mnom i što možemo sjajno da uklopimo sve naše svakodnevne događaje. Presrećna sam što si uspešan u tome što radiš i što se i ti tako osećaš. Zahvalna sam što nam poslovi kojima se bavimo donose sreću, zadovoljstvo, osećaj ispunjenosti i materijalno bogatstvo, baš kao i slobodu kretanja. Prekrasno je gledati te kako si posvećen nama i kako uživaš dok smo zajedno. Volim što oboje volimo poklone, izjave ljubavi i izlive nežnosti.
Volim što u svoj svojoj muževnosti, znaš kako da budeš nežan i mazan prema meni i zahvalna sam što ja to znam da prepoznam i da prihvatim. Zahvalna sam što si svestan sebe i sveta oko sebe. Volim što oboje lako opraštamo i što biramo reči jedno za drugo, čak i kada se u nečemu ne slažemo. Međusobno se poštujemo i imamo sjajnu komunikaciju. Naše vibracije kada smo zajedno su uvek na najvišem mogućem nivou. Volim naš zajednički dom. Osećam se sigurno, voljeno, bezbedno i srećno sa tobom, baš kao i ti.
Dajemo jedno drugom dovoljno slobode i za druga životna dešavanja sa punim poverenjem da jedno drugome pripadamo i da smo jedno drugome i mentalno, fizički, emocionalno i duševno verni. Jaki smo u našoj ljubavi i ni jedna forma iskušenja nema nikakvu moć nad nama. Pronalazimo jedno u drugom sve što nam je iz emocionalnog odnosa potrebno i sa tim smo savršeno zadovoljni. Zaštićeni smo u potpunosti od komentara drugih ljudi, od prošlosti, od niskih vibracija i bilo čega što nam ne koristi. U svakoj situaciji znamo, da smo tu jedno drugo, da volimo na najbolji mogući način i to sada i činimo sa lakoćom.
Ti si biće koje obasjava moj život pozitivnom energijom i ja to isto za tebe činim. Zahvalna sam što si me prepoznao kao svog životnog partnera i što sam ja učinila isto. Volim što poklanjamo jedno drugom pažnju baš onako kako nam prija i što nas život blagosilja harmoničnim odnosom ispunjenim pozitivnom energijom. Sa tobom se osećam živom i volim što je tebi isto tako. Tvoja i moja predstava našeg zajedničkog života se uklapa lako. Blagotvorni smo jedno drugom za um, dušu i telo. Možemo da pričamo o svemu i da se razumemo.
Zahvalna sam što ti je važna naša porodica i sve što je čini. Volim što mi govoriš svoje planove, kao i što si prepušten životu. Mogu sa tobom da pričam o svojim snovima i da me ti uvek u tome podržiš. Ja takođe podržavam tebe u realizaciji tvoje svrhe postojanja sa punim poverenjem da ti to možeš da ostvariš. Oboje smo u miru sa sobom i sa svojim izborima. Zahvalna sam što si razrešio sve prethodne emotivne odnose i što ti je stav prema životu pozitivan. Moja prošlost je takođe završena i sada sam potpuno nova i sveža.
Srećna sam što konačno mogu, želim i prepuštam se baš onome što nam je dato – istinskoj ljubavi i podršci. Zahvalna sam što si ti isto tako prepušten. Naša ljubav sazreva, produbljuje se i zahvata sve segmente naših života. Volim što se pored intelektualne usaglašenosti i emocionalno i fizički međusobno privlačimo. Jedno drugo uzbuđujemo i pružamo zadovoljstva različite vrste.
Zahvalna sam što se osećam vođeno u ovom odnosu i što u svakom trenutku biram ljubav i poverenje, baš kao i ti. Svaki momenat našeg odnosa je kao čitava večnost, najčistije forme ljubavi i to mi je najlepše od svega. Za sve potencijalne izazove, istog trenutka pronalazimo rešenje koje je najbolje za nas, u potpunom miru i skladnoj komunikaciji. Naša ljubav je najjača sila na ovom svetu i divno je što je tako.
Volim te, voliš me i imamo beskrajno mnogo mesta za razmenu ljubavi u našem odnosu. Što se više volimo i prihvatamo međusobne razlilčitosti, to nam je divnije. Potpuno sam sigurna da je naš odnos božanski zaštićen i da samo ljubav može biti prisutna gde god da se mi nalazimo.
Volim što je bogatstvo naše duše oslikano u materijalnom bogatstvu kojim raspolažemo. Zahvalna sam što se osećaš potpuno nadahnuto za nas dvoje i za sve naše zajedničke kreacije. Podržani smo, vođeni, jaki u međusobnom poverenju i podršci. Duhovna sila nas je spojila, jer oboje radimo ono što volimo, doprinosimo da ovaj svet bude divno mesto i u tome smo okrenuti jedno ka drugom, dopuštajući samo energiji ljubavi i svim emocijama koje iz ljubavi izviru, da budu u našem iskustvu. Iskušenja nemaju nikakvu moć, jer je naša ljubav iznad svega.
U harmoniji svega što se dešava, božanski smo vođeni, usmeravani i harmonično rastemo i razvijamo se u skladu sa svrhom našeg postojanja. Oboje smo sigurni u sebe, u našu ljubav i jedno u drugo. To je izbor koji pravimo svakog dana – da se volimo i da verujemo jedno drugom. Biramo da budemo pošteni, iskreni i posvećeni našoj vezi i ljubavi koju gradimo. Tu pronalazimo radost, baš kao i u drugim životnim izborima koji podržavaju našu misiju da budemo svetlost u ovom svetu. Biramo misli i životne navike koje doprinose zdravlju našeg tela, vitalnosti i privlačnosti koju nosimo u sebi, a koja je vidljiva na našim zdravim i zgodnim telima. Oboje smo posvećeni sportskim aktivnostima, jer znamo da je važno održavati ovaj telesni hram u kojem živimo.
Uvek biramo visoke vibracije i činimo da se jedno uz drugo osećamo vrhunski lepo, voljeno, prihvaćeno, odabrano, cenjeno, poštovano, srećno i ispunjeno u svakom smislu. I sve druge ovde nespomenute situacije, elementi veze i bitne odrednice našeg odnosa jednako tako savršeno dobro funkcionišu prema normi Stvoritelja svega što jeste i to je zauvek tako!
Život nas voli, od sada pa do u beskonačnost! HVALA! HVALA! HVALA! 
large