Iskustveni trening:

Asertivne komunikacije – sertifikovani program 16h ličnog rada na razvijanju poželjnog stila komunikacije koji unapređuje samopouzdanje i interakciju sa drugima. Spoznajom sopstvenog stila obraćanja kako prema sebi tako i prema drugima, osoba stiče mogućnost novog IZBORA svoje reakcije koja omogućava da se sa većom lakoćom zauzima za sebe i ima poboljšane međuljudske odnose.

 

Iskustveni trening:

Emocionalne pismenosti – sertifikovani program 16h ličnog rada na prepoznavanju emocija i njihovog značenja i značaja u svakodnevnom životu. Emocije su moćni sistemi navođenja koji nam svakodveno služe pokazujući nam kuda da se krećemo kako bismo se osećali dobro.

 

Trening za trenere:

Obuka za samostalno vođenje radionica. – sertifikovani program 16h ličnog rada i usvajanja veština uspešnih radioničara. Svi kojima je najveća strast kreativni rad u grupi sa radoznalim i otvorenim učesnicima sada imaju priliku da se usavrše u svojoj veštini stvaranja stimulativne atmosfere za lični razvoj učesnika.

Promenom disfunkcionalnih emocionalnih šablona, sada bez straha mogu da se izlažem funkcionalnoj neprijatnosti, što mi u životu donosi samo uspeh. Ovim putem se zahvaljujem Biljani što nam je na profesionalan način objasnila veštine i uvela nas u svet emocionalne pismenosti. Srećna sam i zahvalna što sad mogu upravljati svojim emocijama!
Dragana Serpak, Beograd, Srbija