Da vidimo šta numerologija može da nam otkrije. Potpuno prihvatam činjenicu da sam više od fizičkog tela, kao i da je moja duša odabrala baš ovaj put sa određenim razlogom. Sa tim povodom volim da otkrivam šta se to nalazi na mojoj životnoj stazi, koji su to zadaci, koji izazovi i da dalje istražujem isto za druge ljude u mom životu.

Posvećujem se da za vas predstavim samo osnovne informacije koje nam životni put neke osobe može otkriti. Objasniću kako se računa i krenuti nekim meni važnim redosledom.

Dakle, životni put se izračunava tako što sabirate datum svog rođenja, cifru po cifru dok ne dobijete jednocifren broj.  Na primer, ako ste rođeni 1.9.1984., računaćete: 1+9+1+9+8+4= 32,  3+2=5

Svakako da je objašnjenje vaše ličnosti u celini, mnogo kompleksnije i da zavisi i od drugih brojeva koji čine vaš životni put, kao i od vašeg imena, jer se i slova povezuju u detaljnijoj numerološkoj analizi.

Tekstovi koji slede su u cilju čiste razonode i ako uspeju da vam malo više približe kako Univerzum želi da se ispolji kroz vas, biće mi drago. To je meni pomoglo da više prihvatim sebe ovakvu kakva jesam, ali i druge koji su drugačiji od mene. Možda se i vama desi isto. Možda vas samo nasmeje. Sve u svemu, namera mi je da vam ulepša stvarnost. Uživajte!

Životni put 5

Broj 5 je najdinamičniji i najenergičniji od svih brojeva. Ne možete ga predvideti, uvek je u pokretu i u konstantnoj potrebi za promenom. Petice su ekstremno nezavisne duše. One su avanturisti, vole rizike i teško im je da ostanu na jednom mestu, na jednom poslu, u jednoj kući ili u jednoj vezi. Stalna promena im je apsolutno neophodna. U vezama, petice znaju biti veoma lojalne, ali sa druge strane, s obzirom na njihovu nemirnu prirodu vrlo često mogu prekidati veze. Kada su slobodne, petice smatraju da mogu da imaju koga god požele i nemaju problem sa tim da izađu svako veče sa drugom osobom (i ne biste trebali jednoj petici da sugerišete da se na bilo koji način ograniči, bar ne, ukoliko želite da je imate pored sebe).

Petice obično promene dosta poslova, naročito ukoliko posao uključuje rutinu (koju ne trpe), jer je dosada nešto što najmanje mogu da tolerišu. Čim nešto postane predvidivo ili počne da se ponavlja, to je znak za petice da idu dalje. Sa druge strane, petice će iznenaditi sve prijatelje i svoju porodicu čim pronađu ono što ih stvarno zanima. Tada će brzinom svetlosti da se penju lestvicama svog uspeha i to je najčešće posle 30. godine.

Mnoge petice odaberu da se bave poslom koji uključuje putovanja. To je jednostavno pod obavezno. Omogućuje im da često menjaju sredinu, te se pronalaze među turističkim vodičima, vlasnicima svojih kompanija gde mogu da rade sa bilo koje tačke na ovoj planeti, nezavisni su konsultanti u raznim oblastima, advokati i tako dalje.

Petice su lako prilagodljive svemu što im dolazi na put i to uključuje i radno okruženje. Svemu ovome dodajte da petice dobro izgledaju, šarmantne su, harizmatične i imaju sve kvalitete koji ih podržavaju u njihovoj karijeri onog momenta kada je odaberu. Petice su svestrane, prilagodljive, pametne, napredne u svemu. Konvencionalne i tradicionalne stvari su im jako dosadne, a privlači ih sve što se izdvaja iz proseka.  Vrlo su društvene, zanimljive, podižu atmosferu u društvu i lako učine da se drugi osećaju dobro. Petice su obično dobro prihvaćene u društvu, mada ima esktrema i u tome.

Stižemo do najizraženije i najdominantnije crte koje krase petice: to je beskompromisni zahtev za slobodom, mišljenja, kretanja, svega! Petica sama odlučuje za sebe, ne prihvata naredbe, ideologije, dogme i bilo kakve druge naloge i moranja. Petice su avanturisti, ne možete ih kontrolisati ni po koju cenu, ali su dovoljno fleksibilne da razmotre drugu stranu mišljenja ukoliko su argumenti adekvatni.

Manje poželjna strana je da znaju biti sebični, neodgovorni, impulsivni i da bez mnogo razmišljanja ulaze u situacije koje im u tom trenutku deluju privlačno. Budućnost i planiranje ih kao takvo uopšte ne zanima. Najslabija tačka petica jeste tendencija da eksperimentišu sa drogom, alkoholom, u seksu, kao i u drugim rizičnim aktivnostima, jer donose uzbuđenje za kojim gotovo uvek tragaju. Izražena im je potreba za trenutnom nagradom za ono što rade, drugima mogu delovati neosetljivo, može im nedostajati disciplina u svemu, osim u onome što je izbor njihovog srca.

Izuzetno su dinamični i stalno u pokretu. Vole da istražuju svet i da otkrivaju nove kulture i sve što je drugačije. Obožavaju da flertuju i najčešće vole dobre zabave. Ako im se ništa zanimljivo ne dešava u životu, nesvesno će kreirati dramu u potrazi za uzbuđenjem. Njihovo životno iskustvo je ono što vole da podele sa drugima, kako bi drugi učili kroz to. Zainteresovani su za duhovnost i vole da je istražuju. U vezama ćete sa njima biti načisto. Retko se posvećuju dublje, ali ćete to znati odmah na početku. Ukoliko ipak odluče da vam se predaju, očekujte vernost, ali i određenu dozu uznemirenosti koja sa tim dolazi, jer ih limiti bilo koje vrste najviše plaše.

Vole da čitaju knjige, da gledaju filmove i uče o različitostima koje postoje. Vrsni su komunikatori i sa lakoćom mogu da prenesu ideje i da motivišu druge ljude.  Najviše može da ih frustrira kada su na jednom mestu ili kada se život ne dešava onom brzinom koju su oni zamislili.  Mogu biti neodlučni i razdražljivi. Sa druge strane, ekstremno su hrabri, ulaze u situacije u koje drugi ne bi ni zamišljali i strastveno se predaju onome šta ih zanima/privlači. Drugima deluju kao ekstraverti, a sebe doživljavaju kao introverte, koji vole da se okrenu metafizičkim pitanjima. Važno im je kreativno izražavanje, naročito u formi komunikacije, pisane ili usmene. Vole tehniku i prate nova dešavanja u toj sferi. Mnogo ih više zanima da prožive život i da iskuse što više, umesto da poseduju nekretnine i slično, jer ih za to opet vezuje ideja da moraju ostati na jednom mestu.

Sve u svemu, ako ste petica, prihvatite sebe i svoju promenljivu prirodu. Ne pokušavajte da budete ono što niste, već se maksimalno razvijajte u darovima koji su vam dati i Univerzum će vas u tom smislu maksimalno podržati. A vi koji ste sa peticama u bilo kakvoj formi odnosa – srećno! Imaćete super prijatelja za sjajne avanture, zabave i uvek zanimljive događaje. Neće vas sigurno gušiti i podržaće vas u nekonvencionalnim idejama!

Kako se ovo odnosi na vas? Da li ste prepoznali sebe ili nekog koga poznajete? Takođe, ukoliko imate broj pet na nekom drugom mestu svog datuma rođenja, možete pronaći sličnosti i delove koji se odnose na vas. Ovde je opisan životni put 5.

Do sledeće avanture…

 

five-32139_1280