Ona sa kojom gubite razum, sa kojom svaka zdravorazumska odluka koju donesete traje do momenta dok se on/a ne pojavi, ona od koje vam stomak zadrhti čim pomislite da ćete ga/je videti. Ona ljubav koja vas nagoni da kažete najbolje i najgore stvari, često u istoj rečenici. Ljubav koja u potpunosti nije u vašoj kontroli, koja sve prašta što je prethodno učinjeno, iako ste se svesno zadržavali u besu samo da biste bili u pravu. Ljubav u kojoj jedva čekate da se javi, a onda ne znate šta da kažete i besni ste (bez razloga). Ljubav u kojoj kada pokušavate da prebolite, samo dobre stvari dolaze u sećanje, osim kada po milioniti put pokušavate da budete zajedno i tada je sve po starom i sve moguće prepreke kao da su zauzele svaki delić vaše pažnje i vašeg života.

Ljubav u kojoj prolazite sve moguće emocije i nikada nisu umerene.

Kad je dobro, najbolje je, kad je loše – nema goreg.

I mnogi će reći nije to ljubav…ali ko smo mi da kažemo bilo šta, dok sami ne iskusimo slično. Momenat koji je počeo nekada u istoriji vašeg poznavanja, kroz ko zna koliko života, nastavlja se ovde i sada i proteže do u beskonačnost, bez obzira na međusobna povređivanja, jer LJUBAV sve to neutrališe i ponovo vas spaja.

Ljubav koja vas izvuče iz ljušture sopstvenog postojanja, potpuno preobrazi i potom dostavi ovom svetu u vama još uvek nepoznatom izdanju.

Ljubav koja čini da prekršite skoro svako obećanje sebi da se “to nešto” neće više ponoviti. Ljubav koja proguta sopstvena pravila i ponaša se kako joj je volja, sa ili bez vašeg odobravanja. Emocije koje učine da vam je život druge osobe bitniji nego vaše postojanje. Pomućenost uma u kojoj je sve što se pojavljuje, povezano nekako sa vašom ljubavnom temom. Miks besa prema sebi, jer radite nešto što vam ne koristi i nemoći da se oduprete tom istom impulsu da zaronite u poznati okean emocija koje se samo u tom odnosu stvaraju. Ljubav koja čini da sve drugo što se i ponudi, ne može ni da se približi, čak ni najbleđoj verziji onoga što ste vi kreirali.

Stanje bez mnogo kontrole, koje nakon toliko prekida dovede konačno do potpunog otpuštanja, osvešćivanja da je ono što želite u životu sreća, kako za sebe, tako i za njega/nju pa makar to bilo i sa drugom osobom. I to je konačno oslobađanje, kada otpuštate sebičnu sliku u kojoj ste vas dvoje trebali da budete srećni zajedno i puštate životu da se pobrine za oboje, znajući da je sve u najboljem redu.

Ako vas je bolelo, kako vas je voleo/la, znajte da je to njegov/njen kapacitet i da se neće odjednom promeniti i pružiti drugoj/om sve ono što ste vi priželjkivali. Svi mi volimo, tako kako volimo. I kada volimo, volimo na manje više isti način. Dakle, kada se život igra sa vama, igrajte se i vi sa njim. Ne shvatajte isuviše ozbiljno veze koje deluju kao da ne možete da ih kontrolišete. Što više otpora pružate zbog njihovog prisustva u vašem životu, sve veću moć nad vama imaju. Umesto toga, želite mu/joj sreću! Sreću o kakvoj nije mogao/la ni da sanja! Ljubav od koje će biti srećan/na, koja će mu/joj izmamljivati osmeh na licu svakog dana, koja će mu/joj ispunjavati srce osećanjem da je vredan/na, siguran/na u sebe i zadovoljan/na životom…od koje će postati bolji/a i za sebe i za druge.

Otvorite svoje “povređeno” srce i oslobodite se. I svaki put kada vam dođe u misli ili vam se ponovo javi, nemojte automatski biti besni ili se nervirati zato što još uvek nije “kraj”. Nikada i neće biti kraj. Ne na taj način na koji vi očekujete. Kada vam dođe misao ili poruka/poziv, ostanite u ljubavi. Ako ne možete to, sklonite ga/je sa liste, imate mogućnost da “bloknete”, dok ne ojačate. Ne morate da glumite da ste jaki pred svojim najvećim iskušenjem.

Sklonite se na neko vreme i obećavam, ljubav u kojoj vam je zaista u redu da ta osoba bude srećna, pa makar i sa drugom osobom, će doći. Ne tražite samo previše od sebe. Ovakva ljubav ima 3 miliona faza…Nekad ćete misliti da ste sa jednom etapom završili, pa će vas ponovo “vratiti” nazad. Samo zapamtite, sve vreme se krećete napred, čak i kada izgleda da ste se vratili na staro.

Neka vam ova ljubav bude podsticajna da se okrenete sebi i da u potpunoj predaji ★VOLITE SEBE★.

Toliko za sada… do sledeće faze.

a3158828602624084be1343f9cca072d