NE PADAJ U ISKUŠENJA!

26/01/2016
od Biljana Bedričić

Znaš svoj put bolje nego bilo ko drugi. Imaš uzvišene vodiče koji te usmeravaju i koji se staraju o tebi. Ne pričaj nikom o svojim planovima, željama i snovima. Budi u tišini. Budi u poverenju da imaš sve što ti je potrebno. Budi u spokoju da se sve savršeno uređuje za tebe. Ne žuri da sve bude sada i odmah. Raduj se trenutku u kojem jesi. Budi u miru i ne ulazi u rasprave koje narušavaju ostvareno blagostanje. Niko te neće videti kako ti sam sebe vidiš, čak ni ta slika koju o sebi nosiš nije stvarna. Otpusti potrebu da se drugom pokažeš u projekciji koju si izgradio, kada taj neko gleda samo kroz svoje oči i svet vidi jednako „tačno“ kao i ti. Ne gubi sopstveni balans u silnim objašnjenjima. Ne crpi svoju energiju na reči kako bi pokazao ili dokazao nekom da nisi ono što taj neko vidi u tebi.

Radio si dugo da budeš tu gde jesi. Prošao si mnoga odricanja u životu zbog posvećenosti koju si odabrao. Niko i ništa nije vredno tog unutrašnjeg blagostanja, jedinstva sa Beskrajnom Inteligencijom, sa onim što ti u istini jesi. I taj drugi to isto jeste, ali je možda kidnapovan od strane uma i ne vidi to. Oslobodi se forme kako nešto treba da bude i budi bez straha.

Sloboda i podrška ti stiže od Stvoritelja. Ona je bezuslovna i na tvoju  čistotu donosi ti ljude sličnih vibracija. Odustani od potrebe da „ispravljaš krive Drine“ i da druge uveravaš šta ti jesi. Koga je briga? Zar je vredno da gubiš ono najsvetije u sebi zarad neke rasprave, zarad potvrđivanja da si ti u stvari dobra osoba? Imaš pravo na svoja osećanja i ona su za tebe najvalidnijii pokazatelj gde treba da budeš i kojim putem dalje da ideš. Neka drugi misle šta god žele. Imaš pravo da kažeš NE kalupu koji ti se nameće, koji bi kao „prosvetljena“ osoba trebalo da ispuniš. Imaš pravo na bes, na razlaz, na zaborav, na slobodu, da ti nešto ne prija i da zauzimanjem za ono Božansko u sebi poštediš sebe naizgled dobronamernih ljudi. Nikakvo dobročinstvo ne činiš ako rasipaš svoju energiju, ako je kao donator poklanjaš onima koji se time hrane.

Niko tebe nije promenio, stoga ni ti svojim prisustvom nećeš nikog promeniti. Otpusti druge, staraj se o sebi. Čak ni to ne možeš, bez Uzvišenog koji te čuva, vodi i usmerava. Ništa nije vredno toga da dokazuješ svoja unutrašnja stanja nekom ko te od starta pogrešno razume.

Reci hvala! Hvala što dolazi do eksplozivnih situacija u kojima te nešto veće od tebe spašava da dalje srljaš u svoj emotivni ponor. Reci hvala što se to desilo SADA, a ne nekad u budućnosti, kada potpuno izgineš pokušavajući da budeš ili dokažeš nešto što nisi. Reci hvala što je sve tako jasno kao dan i ako ne znaš kako dalje sam, TRAŽI POMOĆ! Fizički se udalji od izvora patnje, okruži se energijom koja te podiže, pomoli se za razrešenje situacije, predaj svoje emocije Univerzumu i zatraži od Stvoritelja da dođe na mesto gde je tvoj um. Predaj svoj um svojim vodičima, jer te je pod tvojom kontrolom doveo u istu zamku gde si već bio. I pomoli se da budeš jak i emotivno disciplinovan da se skloniš od onog što je nanelo povredu tvom energetskom Biću, tvom unutrašnjem detetu i svemu onom što trenutno oseća napetost.

Život je čudan i donosi ti iskušenja tačno tamo gde si i ranije padao. Ne nasedaj ponovo, po milioniti put na „pomoć“ koja ti se nudi, koja je samo odelo potpuno druge energije. Ti nisi neko drugi. Neko drugi nije ti. Život te sada oslobađa drame i patnje u kojoj si učestvovao i pomozi sebi u tome.

Harmonija je moguća, iako su se stari delovi tebe upecali na uzbuđenje koje stres i rasprava donosi. Oprosti. Oprosti i sebi i drugima za sve neprijatnosti koje ste izazvali i sada odstupi hrabo dalje.

Ne uskraćuj sebi ljubav, samo zato što si sebe ponovo uveo u davno poznatu situaciju haosa i nemira. I dalje vrediš. I dalje zaslužuješ najbolje. I dalje si voljeno Biće Univerzuma kojem je mir prirodno stanje.

Šta god da se desilo, neka se preseku sada sve disfunkcionalne energetske niti koje su kreirane u ovom toksičnom odnosu, neka se sve štetne posledice uklone sa svih nivoa tvog Bića, neka te ispuni sada energija isceljenja i neka te zaštiti Božanska svetlost, tako da jedino ljubav bude prisutna u tvom životu. Imaš pravo da budeš isključiv i da nisi u društvu koje te vibraciono spušta i energetski troši.

Otpusti sada sve što te drži u mulju sopstvenog postojanja i kreni gore gde i pripadaš. Dopustio si sebi zaborav i to je u redu. Sada se podigni gde pripadaš i zahvali na naučenoj lekciji.

U miru sa sobom i u jedinstvu sa Stvoriteljem, neka blaženstvo sada bude tu. Amen.

zxrbhmprqqhquoqv5kga

 

30 komentara

 1. |

  Hvala Biljana moji duhovni vodici su mi podarili mogucnost da procitam ovaj predivno istinit text i pronadjem dragocenost za sebe! U pravom trenutku za mene!!!

 2. |

  Hvala..kao da je meni bas danas pisano…od reci do reci. I bas danas i bas pred sutra…Hvala!

 3. |

  Odličan tekst! Osetila sam istinu u svakoj rečenici i potrebu da ti se zahvalim na tolikoj želji da sve nas vibraciono podignes i “das vetar u ledja”. 🙂

 4. |

  Predivna Biljana, onako kako samo ti umes!
  Kao da si znala sta mi se dogodilo…
  Hvala na ovom tekstu skrojenom bas za mene danas.
  Hvala sto postojis.

 5. |

  HVALA, u pravom trenutku naidjem na ovaj tekst. Mnooooogo mi je pomoglo i zaista je tako. IZADJITE IZ TOKSICNIH VEZA ?

 6. |

  Upravo kroz ovaj text sam dobila odgovor na pitanje koje me danima muci….jutros sam zatražila od Andjela da mi pošalju neki znak ili odgovor kako da se postavim prema odredjenim situacijama …
  Hvala od srca, prelepa poruka svima nama !!!
  Zahvalna sam svim okolnostima, situacijama i ljudima koji su me doveli ovde gde sam sada! U miru sa sobom i svetom oko sebe !
  HVALA !!!

 7. |

  Privukla sam ovaj tekst, jer sam danas na vibracijii napisanog. Huuuhhh…. dovedena tamo gdje trebam biti, da bih se suočila sa sobom i krenula dalje. Mnogo je postavljenih pitanja na koje sam tražila odgovore u posljednje vrijeme. Večinu odgovora sam našla upravo u ovom tekstu koji me pljusnuo, ali i ohrabrio. Voljela bih zahvaliti autorici teksta i poručiti joj da izvrsno radi to što radi, u ovom slučaju piše i budi našu svijest, lagano nas vodeći od iluzije ka istini. Hvala Vam Biljana!

  • Biljana Bedričić
   |

   Hvala draga Ljiljana! Svako naše pojedinačno buđenje je istovremeno svetlost za druge ljude.
   Sve najlepše!

 8. |

  Suze naviru čitajuči vaše riječi i od zahvalnosti što postojite

 9. |

  Boze dragi….kada sam procitala tekst, imala sam takvu potrebu da sklopir ruke i da se zahvaljujem i zahvaljajem…….kao da mi je siglo pismo univerzuma. Imala sam ne razresenu situaciju….vrtela sam se u krug…..ovim tekstom je sve reseno.Jednostavno sam odpustila…odahnula…nesto mi je”kliknulo”….hvala, hvala, hvala….A sada idem dalje…..

 10. |

  Tekst je fenomenalan! Biljana, jedno veliko i iskreno hvala……

 11. |

  Kada god klonem i postane mi teško, zamolim anđele da mi pomognu…danas su me doveli do ove Vaše divne stranice… Hvala anđelima i hvala Vama na ovim riječima koje pomažu srcu i duši.❤

 12. |

  U pravo vreme sam procitala text,Hvala vam Andjili,Hvala Biljana

 13. |

  Život je čudan i donosi ti iskušenja tačno tamo gde si i ranije padao.

  Hvala od srca na divnom tekstu. Sigurno će pomoći u buđenju. Baš mi je ovako nešto trebalo.

 14. |

  Postovana,
  Hvala vam puno za ovaj predivan text! Poslala sam vam upravo poruku sa pitanjem kako dalje,kako iz toksicnih veza i onda naidjem na ovaj text i dobijem sve odgovore!
  Fenomenalno i tacno u pravom trenutku, naravno da nista nije slucajno.
  Hvala vam najvise!!!!

 15. |

  Hvala.Pozitiva jača svaki onaj put kad pročitam ovakav tekst.Okružena ljudima koji su bliski i koji su pravi vampiri ali eto uspijela sam se iščupati nakon dugo godina i kao zora u svitanje malo pomalo našla sam svoj mir i sve fizičke boljke u vratu i ramenima koje su me godinama mučile , izbrisane.

  • Biljana Bedričić
   |

   Hvala i Vama i pozdrav za Makedoniju!
   Biljana (autorka) 🙂

Ostavite komentar

You must be logged in to post a comment.