Iako sam svesna da od mog planiranja, bilo na kratke ili duže staze bude uvek samo ono što služi za moje najbolje dobro, ipak, podsvesno ubacujem u svaku situaciju poneko očekivanje ili možda želju kako bih volela da se situacija dešava. Sve to savršeno funkcioniše dokle god pomenute težnje pronalaze svoje manifestacije i dok je na mom licu posledično prisutan osmeh.

Međutim, mnogo veću moć ima samoregulacioni mehanizam u svima nama koji pod vođstvom autoriteta Uzvišene sile uklanja svaku projekciju i uređuje događaje testirajući našu zrelost, naše poverenje i našu potpunu predaju Beskrajnoj Inteligenciji da se ispoljava kako joj je volja. Učim i svakim danom mi je čini mi se sve lakši čin prihvatanja onoga što jeste, baš takvo kakvo jeste, bez posebne potrebe da to menjam, čak i kada u meni izaziva određenu vrstu neprijatnosti. Trenutni izazov mi je prepoznavanje patnje fizičkog tela drage osobe i doživljene nemogućnosti da sada i odmah promenim to stanje. Kakvi su to samo naleti ego kreacija.

Zahvaljujem se na uvidu da i u ovoj skrivenoj dobroj nameri imam potrebu da kontrolišem situaciju i da svet učinim manifestno srećnim, zaboravljajući na trenutak da postoji Sila koja reguliše svaki dah i da nas zadržava u određenom stanju tačno onoliko koliko je nama ili nama dragim ljudima potrebno za osvešćivanje onoga što mi stvarno jesmo.

Shodno tome, molim za oproštaj što sam snagama ljudskog uma pokušavala da promenim situaciju pre nego što je za to došlo vreme. Oslobađam se tendencije da se oneraspoložim svaki put kada procenim da nekome u datom trenutku ne mogu da pomognem i usvajam sada Stvoriteljevo razumevanje ove situacije, znajući da je moje samo da VIBRIRAM VISOKO, da ostanem u stanju poverenja i da tako učinim svoje polje manifestovanja sigurnim da se i druga osoba isceli, poštujući pri tome vreme koje joj je potrebno, kao i svaku fazu procesa oporavka.

Univerzalna životna snaga je ovu situaciju kreirala i poseduje sve potrebne resurse da je razreši na Savršen način u Savršenom trenutku. Oslobađam sebe, oslobađam drugog i predajem sve u ruke Stvoritelja.

Osećam olakšanje i zahvalanost.
70885e2830cd8b411e772f927b427863