Sakrij se u gradu koji najviše na svetu voliš.

Budi u radosti, ljubavi prema sebi i u svom najboljem izdanju.

Radi stvari koje najviše voliš, jer tada najjače sijaš. Tako ću te najlakše pronaći.

U mraku, svetlećeš jače od usijanog mraka i to tako da te moje oči sa divljenjem mogu posmatrati i upijati svaku česticu koju odašilješ.

Kada si ono što ti zaista jesi, i jaka i ranjiva, tada si najprivlačnija.

Kada ti u očima vidim ceo svet mogućnosti, baš kao i kada je tu prisutan samo moj odraz, tada najbolje znam svoje mesto, da baš tu pripadam, da sam tvoj i da sam konačno pronašao sebe.

Poslao sam Sunce da ti obasjava put i da znaš da si vredna, da zaslužuješ da živiš svoj san, a da je moje da ti grejem dušu od bilo čega što bi pretilo da ti se srce hladi ili zamotava u sopstvenu senku.

Povetarac koji si osetila na prepoznatljivim obrazima, sam bio ja. Milovao sam te i kada nisi znala. Sklanjao sam ti kosu sa lica kako bi drugi imali priliku da se kao ja, sete svoje svrhe postojanja, gledajući tebe.

Znao sam da vekovi udaljenosti nemaju nikakvu merljivu vrednost, spram tvojih raširenih ruku, koje me dočekuju kao da sam oduvek bio tu.

Neka treperenje tvog srca zauvek traje, kako bih kroz vremenske tunele doputovao tačno do tebe, prateći vibracije svakog otkucaja koji odjekuje u Univerzumu. Iz tvoje spremnosti da voliš, da budeš jaka u svojoj osetljivosti, budiš u meni volju, želju i spoznaju da ta ljubav jesam ja.

Svaki tvoj zavijutak na telu sam dozivao u sećanje kada bih položio ruke na stabljike koje sam sretao u šumama širom sveta, nadajući se da će ti ptice preneti cvrkut moje duše i želju za tobom.

Volim tvoju slobodu na koju me je širina nebeskog plavetnila podsećala, svaki put kada bih te tražio medju zvezdama.

Ponekad se činilo uzaludnim traganje za tobom, jer sam znao da sam te od sebe sakrio, da bih u tebi još više uživao, prizivajući u sećanje odjek tvog osmeha pred kojim su se i latice tek rodjenih ruža, širom otvarale i osvežavale celu planetu svojim mirisom.

Slast tvojih usana sam stidljivo priželjkivao ponovo na svojim, znajući da bez obzira na iskustva koji si sada odabrala da proživiš, ja svakako jesam spreman, da u za tebe savršenom trenutku dodjem i ponovo budem tvoj.

I opet te podsećam, koliko god želeo da te uzmem samo za sebe i sebično uživam u onome što ti jesi, želim da znaš, da je domet tvog postojanja daleko veći od trenutaka koji nas spajaju.

Ja sam tu, uvek i svuda. Prepoznaćeš me kao ljubav i znaćeš da sam to ja.

I ako ti suze krenu, neka to bude iz sreće i zahvalnosti, jer tamo negde postojimo kao jedno.

Voleo sam te, volim te i uvek ću te voleti. Ne zato što na to treba da se podsećam ili tebe da uveravam, već zato što samo tako mogu da postojim.

U ogledanju pred onim što jesi, volim te u beskraj.

IMG_0035