Činiće vam se ponekad da ste sami na ovom svetu, da, bez obzira na to koliko je ljudi oko vas, jednostavno niko ne razume kroz šta prolazite ili kako se osećate. Možda će se pojavljivati i oni koji će govoriti kako tačno znaju šta vam je i nuditi vam brza rešenja ili druga krajnost “pomoći” koja, sigurna sam, negde duboko ima za cilj da ohrabri, a ispoljava se u minimiziranju vaših izazova, izrazima tipa: “Nije to ništa”, “Šta je to za tebe”, “Ti se uvek snađeš” i sl.

Ako ste tek započeli svoje Buđenje i upravo sada pravite prve korake na savladavanju neke od osnovnih lekcija poput “Imam pravo da se osećam srećno i zadovoljno i bez povoda”, može da se desi da vas vaše okruženje ne razume baš najbolje ili da vas ismejava i dodatno otežava ono što je zaista prirodno stanje vašeg Bića. To je ključni momenat u kojem je potrebno da BUDETE JAKI kao što zaista i jeste!

U vama se nalazi snaga koja kreira svetove, koja stvara živote i koja je na isti način stvorila i opažene izazove. Oslobodite se starih ograničenja u kojima ste poverovali da ste nemoćni ili branili sebi uspeh samo da bi bili u grupi prihvaćeni.

Imate pravo da se zauzmete za sebe. Zapravo, vaša je dužnost da se osvestite i da svojim životnim primerom pokažete kako je lako, jednostavno i moguće biti u saglasnosti sa sobom i uživati u beskrajnim manifestacijama sadašnjeg trenutka u kojima se Univerzum igra.

Budite primer za srećan život! Ta snaga dolazi iz vas. Verujte u sebe!
e3392f813a1d91ae80c81045e9a907ca