Imate osećaj da možete više. Znate da su vaše mogućnosti veće. Celim svojim Bićem prepoznajete da vam je na raspolaganju izobilje i mogućnost izbora stvarnosti u kojoj ćete se osećati zadovoljno sobom, srećno, ispunjeno i u zadatku svoje duše. Ipak, ubacuje se tračak sumnje, ideja koja navire sama od sebe, da možda ipak to što ste zamislili predstavlja preveliki korak za vas i to korak u provaliju, a ne u tako divno iskreiranu budućnost i uspeh. O čemu se radi?

U našem se umu javlja iskra, koja nas budi iz prethodne psihološke uslovljenosti i koja nam daje potrebno ohrabrenje da svoj život oslobodimo od patnje i da slobodno plovimo na talasima podrške Univerzuma. Šta se onda isprečilo? Životne okolnosti? Drugi ljudi? Nestašica? Zapravo, naša identifikacija sa onim aspektima stvarnosti u kojima smo žrtve životnih uslova i doživljaj nemogućnosti promene stvarnosti u kojoj jesmo.

Dobre vesti! Sve je to izmišljotina uma. Vi ste svi savršena Bića onog trenutka kada razotkrijete masku tog bespomoćnog identiteta i kada prepustite svoj život Uzvišenoj inteligenciji, osetićete to Savršeno vođstvo ispunjeno srećom, zdravlje i izobiljem svake vrste.

Nije dakle suština ni da se pretvaramo, ni da sebe lažemo, već da verujemo u Silu mnogo moćniju od onoga što um može da zamisli, koja nam otvara onoliko mogućnosti koliko smo mi spremni da u tom trenutku ponesemo.

Zato odabrati blagost prema sebi, negovati zahvalnost prema svemu što se spontano otvara pred vama i kontinuirano sebe podržavati u doprinosu prema svetu.

Hvala ti Živote!
cats