Rodimo se u određenom okruženju, sa roditeljima takvi kakvi jesu. Već oformljeni kao ličnosti, rade najbolje što mogu kako bi od nas, uslovno rečeno napravili bolju verziju sebe. Uslovljavanje tako traje određeni vremenski period i dešava se kroz dozvole i zabrane za život, u koje poverujemo i retko kada, kasnije preispitujemo.

Ako još uvek čitate ovaj tekst, vrlo je verovatno da ste se zapitali da li je baš sve utemeljno na prošlosti ili osećate u manjoj ili većoj meri da IPAK unutar vas postoji IZBOR da reagujete na nov, autentičan način, koji predstavlja sadejstvo sadašnjeg momenta i vaše želje za ostvarenjem najuzvišenijih potencijala.

Važno je sada da prepoznate da sve to što ste naučili o sebi i poverovali da jeste, predstavlja samo stvar odluke i da upravo sada imate mogućnost da odaberete da verujete nešto novo o sebi, nešto što će vas pokrenuti, dati polet za nova ostvarenja i krila za nove rezultate.

Međutim, da bi se sve to dogodilo, neophodno je da osvestite sledeće:

1. Svakog dana more novih ideja samostalno izvire iz vašeg Bića u polje Svesnosti (bez obzira da li vi to registrujete ili ne).

2. Vi određujete šta sa njima radite (da li ih odlažete ili reagujete na njih preduzimanjem potrebnih akcija).

3. Vaša odluka i reakcija uslovljavaju vaša dalja dešavanja i nove emocionalne izlive ili dosadu.

4. Zamišljate da je neophodno da se osećate prijatno, motivisano, inspirativno da biste nešto započeli, a zaboravljate da će vas vaš um SVAKI put podsetiti da ne idete u nešto novo i nepoznato, te će izazvati neprijatnost u vama, čak i kada ste pred otkrićem svetskog čuda.

5. Najvažnije što bi bilo dobro da vam postane jasno, jeste da ste VI sami sebi RODITELJ i da sada, bez obzira na to koliko godina imate, MOŽETE da promenite način na koji se ophodite prema sebi i da ako je potrebno i u potpunosti promenite obrazac naučenog reagovanja kako biste se pokrenuli i živeli život kakav ste oduvek zamišljali.

 

Samo VI možete da promenite vašu stvarnost i samo SADA možete to da učinite.

Još uvek držite sebe na čekanju i uporno klikćete snooze?

Otvorite oči za alarm unutar vas.

NELAGODA KOJU OSEĆATE, NIJE ZNAK DA NEŠTO NE URADITE, VEĆ IGRA EGA DA VAS ZADRŽI U ZONI KOMFORA!

Zapamtite to!
f6c71ae924f23a3e78eb4dd06d4b34a4