Loading Events
  • This event has passed.

All Events

WEBINAR: STOP SAMOSABOTAŽI-UPRAVLJAJTE SOBOM

March 21 @ 16:00 - 20:00 | €29.6

STOP SAMOSABOTAŽI / NAUČITE UPRAVLJANJE SOBOM

Unapred se radujem još jednom ONLINE druženju sa svima vama koji ste spremni da učite o psihološkoj, emocionalnoj i fiziološkoj osnovi, upravljanja sopstvenim emocijama i postupcima DUGOROČNO i EFIKASNO.

Ovaj program služi:

  • kako biste prevazišli svima poznati inicijalni entuzijazam,
  • razvili samodisciplinu, istrajnost,
  • smanjili nivo sopstvenih anksioznih stanja,
  • razbili mitove o ličnom napretku,
  • naučili kako fiziololigija radi za nas, uključujući razlike koje nam daje i opis vaše ličnosti kroz astrologiju,
  • a pre svega je namera da usvajate, ne samo nova znanja,
  • već i veštine koje vam dugoročno koriste da prevaziđete bazične, automatske i najčešće sabotirajuće reakcije (sa aspekta neurofiziologije – samozaštitne mehanizme), te da usvojite konstruktivna znanja, nove oblike reagovanja, te da podržavajuće ponašanje postane vama prirodno.

Imate moje vođstvo, u grupi ste prisutni samo preko chat polja, te učestvujete u meri u kojoj vi želite. Imate mogućnost da postavljate pitanja ili budete posmatrač. Svaki korak napred nije bolji nego stagnacija.

Važno je da znate gde idete i da svesno birate konstruktivne reakcije u tzv. kriznim situacijama.

Čekam vas sa svim znanjima, iskustvom, uz pojačanje od 22 žene koje su već članice Holističke Akademije Lične Izvrsnosti.

Radujem vam se!

Webinar je BESPLATAN za učesnice Holističke Akademije Lične Izvrsnosti, dok za one koji vanredno žele da se pridruže, uputstva za učešće slede ispod.

 

Upravljanje sobom mnogi ne dovode u vezu sa našim emocionalnim delom, koji je najvažniji za autoregulaciju, istrajnost, samodisciplinu i prevazilaženje nesigurnosti i nelagode, bez obzira da li prvog koraka ili nekih doživljenih preusmeravanja na putu vašeg uspeha.

Podpražni deo svesti registruje već prisutnu promenu, te pre nego što i osvestimo bilo koju vrstu izmeštanja iz naše normale (ma koliko ona bila po statističkim merilima zakrivljena), impuls se već odaslalo do amigdale (7. komponenta limbičkog sistema za obradu emocija u najvećoj meri), te se vrši posredovanje između prethodno pohranjenih informacija zabeleženih tokom života, izvežbanih često na štetu nosioca bilo koje vrste simptomatologije, a odatle, kontrolni centar odašilje informacije koje određuju (nesvesno) ponašanje u funkciji samozaštite.

Otud, lično ja, ne verujem u psihološki koncept “Samopouzdanja”, već mi je mnogo bitnije kako je vaš mozak naučio da reaguje na registrovane i neizbežne, kako unutrašnje, tako i spoljašnje promene, te do kog zaključka dolazite kada konačno sinapse prebace elektricitet do frontalne regije i vi tada pomislite/zaključite da za vas nešto nije bezbedno (jer je novo ili podseća na neosvešćenu traumu).

Samopouzdanje je čista neuronauka. Zahvaljujući plastičnosti mozga, danas možete da menjate svoje reakcije korenski (NE preko uverenja, jer ona su samo rezidua složenijeg moždanog procesa) preko perifernog nervnog sistema.

 

U grupi već imamo 22 divne učesnice, tako da se priključujete najjačoj emotivnoj podršci koju do sada niste našli u svom okruženju. Grupa je visoko empatska, a sami sadržaji naučno potkrepljeni, dugoročno primenljivi i duboko transformativni.

TEHNIČKE INFORMACIJE

Početak: 21.3.2020. 16h – 20h GMT + 1

WEBINAR ide ONLINE preko ZOOM platforme (sajt na kom se registrujete kao i aplikacija na telefonu “Zoom Cloud Meetings” besplatna u Google Play Store-u za android telefone, kao i u App Store-u za iPhone korisnike), te je važno da znate kako da se priključite Webinaru (šaljem uputstva prijavljenim učesnicima preko email-a).

Možete pratiti preko telefona ili kompjutera, te bilo kog drugog uređaja koji koristite (laptop i sl.), samo je neophodno da, za slučaj ako nemate predznanje korišćenja, sami ili uz nečiju pomoć razumete kako se koristi pre početka Webinara.

Audio snimak biće naknadno dostupan svima, te čak iako niste u mogućnosti da se u tom momentu priključite (iako je poželjno), snimak će vam na email biti naknadno poslat.

Investicija: 29.6 €

Sve uplate u dinarskoj protivvrednosti idu po gornjem (prodajnom /okvino 118.9) kursu Addiko Banke na dan uplate.

Podaci za uplatu su:

Agencija Afirmative, Beograd

Svrha: učešće za seminar

Račun: 165-0007006615079-03

Prijavljujete se preko email-a, slanjem vaših podataka na [email protected] na sledeći način:

Naslov email-a (Subject): Prijava za WEBINAR 21.3.2020.

Sadržaj email-a: Ime, prezime, email na koji da vam prosledim uputstva za praćenje Webinara + slika uplate u prilogu (objašnjeno u redu ispod).

OBAVEZNO sačuvajte uplatnicu ili dokaz o online uplati (screenshot) i pošaljite mi sliku iste na email: [email protected]

Za uplate iz inostranstva:

  1. Preko Pay Pal-a, prebacivanjem ukupno 35 eura na email: [email protected]   (cena je izmenjena zbog taksi i konverzija koje oduzimaju sredstva koja konačno stignu do mene)
  1. Direktno e-bankingom, iznos isto 35 eura, pišite mi na email [email protected] da vam prosledim SWIFT (isti naziv za BIC, sadrži u mom slučaju 8 slovnih karaktera i odrednica su banke koju koristim ) i IBAN ( u mom slučaju sadrži 22 karaktera, počinje sa RS i praćeno je sa još 20 cifara). Dobićete sliku na kojoj su podaci.

Hvala svima koji prepoznaju poziv svoje duše i koji biraju da budu sastavni deo ovog uzvišenog poziva, na koje vas, vaša intuicija vodi.

Sa ljubavlju,

Biljana Bedričić

 

 

Details

Date:
March 21
Time:
16:00 - 20:00
Cost:
€29.6