Loading Events
  • This event has passed.

All Events

Prolećni Mentalno Energetski Maraton – April 2019

04/04/2019 @ 19:00 - 25/04/2019 @ 21:30

Gromoglasni aplauz za vas i za odabir najmoćnijeg transformativnog paketa ličnog razvoja koji ste sa nivoa duše prepoznali, da u sebi sadrži apsolutna sva moguća rešenja i najbolje moguće vođstvo koje razumete, lako primenjujete u praksi i za koji ste spremni u svakom mogućem smislu da uložite, zarad dugoročnih rezultata koje vam novonastali uvidi donose.

Mesec April 2019. donosi sa sobom jednu od najpotentnijih energija za ličnu restauraciju, kompletno razvezivanje od višegodišnjih, a možda i višegeneracijskih obrazaca, koji vam apsolutno ne služe. Konačno je došlo vreme plodonosne konfontacije ličnog i kolektivnog, zarad ekspanzije bez ikakvog ograničenja.

Samolimitirajuće energije nemaju snagu nad razotkrivajućom silom, koju ovaj mesec servira, bez obzira na procenjeni stepen lične spremnosti da se do kraja ogoli sve što je imalo maske i da se živi najuzvišenija istina, lična moć, van straha, bez distraktora, manipulacije bilo koje vrste i uz jačanje unutrašnjeg dijaloga, koji moćno dovodi do stvaralačkog praska, gde jeste važno da sopstvenu rezilijentnost/otpornost na zahteve sredine gradite BAŠ SADA ne odlažući više ni trena sopstveni prosperitet u svakom području života.

Pred vama je ONLINE serijal do sada najmoćnije kreiranih Webinara, koji su skrojeni u skladu sa nebeskim tranzitima, uz uvid da ciklus koji je pred nama, nov i jedinstven u svojoj pojavnoj formi, donosi mogućnost ličnog osnaživanja, UPRAVO kad vam je NAJPOTREBNIJE!

Najkonkretnije, radi se o serijalu koji traje tokom celog meseca, gde ste duboko pozvani da učestvujete tokom svih 4 nedelja trajanja ovog mentalno energetskog maratona.

Takođe, učešće možete uzeti i u pojedinačnoj nedelji, prema sopstvenim afinitetima i unutrašnjem vođstvu. Ne postoji pravi i pogrešan put, pa je tako i sa vašim odabirom.

Uzmete koliko verujete da možete.

A možete mnogo!

Možete u beskonačnost sa nekim odlaganjima, no, ovog puta Univerzum umesto nas, na naše nesvesno dopuštanje daje do znanja, da je određenim životnim situacijama konačno istekao rok trajanja. I znam da znate o čemu pričam. I znam da ste sami tražili rešenje.

Otud se i zahvaljujem i unapred radujem svima koji hrabro ustupe i svojim primerom pokažu spremnost, svoju jačinu, ličnu snagu i volju da za sva vremena transformišu ono što više nema smisla, u svrsishodno, visoko vibrirajuće iskustvo u fizičkoj stvarnosti u kojoj jesmo, sa onim što raspolažemo, sa onim što nam je dato na uvid i sa predanim i posvećenim zalaganjem, koje nakon uvida, nastavlja da polira novonastale strukture samopouzdanja, jačajući ih za sve moguće trenutke, koje smo nekada nazivali iznenadnim.

Ovaj program je osmišljen tako da obuhvati korenska uverenja i predispozicije koje imate da unapredite bilo koju životnu okolnost, uključujući i vas same.

Prepoznajte se u naslovima i reagujte.

Broj mesta je ograničen.

Redosled prijavljenih ide po redu ulaganja odabrane investicije za određeni paket.

I Paket PLATINUM – Najobuhvatniji IZBOR koji omogućava: učešće na svim Webinarima tokom prolećnog mentalno energetskog maratona + ličnu konsultaciju u trajanju od sat vremena.

Obuhvata ukupno:

  • 10h ličnog usavršavanja (4×2.5h)
  • radni materijal, grupno vođstvo, svu potrebnu podršku tokom Webinara
  • 60-o minutnu konsultaciju sa Biljanom Bedričić, u okviru koje se radi detaljna, psihološko energetska procena vašeg trenutnog stanja, kao i coaching u kontekstu potrebnih transformacija na koje se odlučite. Konsultacije uključuju numerološko sagledavanje  psiholoških potencijala, kao i astrološke indikatore koji služe svrsi upoznavanja sebe, spoznaji ličnog najuzvišenijeg životnog puta, polja partnerstva, najboljeg rešenja za sveukupno zdravlje, finansijske mogućnosti, poslovne i porodične relacije, kao i cikluse u kojima ste i smernice za njihovu najbolju iskoristivost istog. Anđeoska poruka za nadahnuće sledi na završetku 59. minuta.

I Paket PLATINUM čine najodlučniji, najspremniji članovi, kojima je dosta da žive u neznanju bilo koje vrste, koji su uspeli, a i dalje teže tome da se uzdignu i budu izvan ličnih prethodnih ograničenja i oni koji svesno uzimaju zeleno svetlo univerzuma, kao znak da daju gas na lično usavršavanje i podignu svoju efikasnost i efektivnost na najviši mogući nivo o kojoj god oblasti života da se radi.

Investicija: 153 eura

 

II Paket GOLD – Daje priliku da sa popustom uložite u celomesečni paket Webinara, bez lične konsultacije.

Obuhvata ukupno:

  • 10h ličnog usavršavanja (4×2.5h)
  • radni materijal, grupno vođstvo, svu potrebnu podršku tokom Webinara.

GOLD paket potvrđuje vašu odlučnost da istinski kreirate svoj život na najbolji mogući način.

Investicija: 90 eura

 

III Paket SILVER – Pruža izbor da svake nedelje ponovo odaberete za sebe jedan, nezavisni Webinar.

Obuhvata ukupno:

  • 2.5h učešća na jednom Webinaru po izboru,
  • radni materijal, grupno vođstvo, svu potrebnu podršku tokom Webinara,
  • mogućnost da svake nedelje odlučite da želite da učestvujete na aktuelnoj temi.

SILVER paket daje vam slobodu odlučivanja u trenutku za trenutak.

Investicija: 27 eura

 

Program / Svakog četvrtka 19h-21.30h CET.

Teme:

4.4.2019. Akciona Lavina.

Fantastičnih 2.5h u kojima sa tranzitnim Mesecom kroz znak Ovna, na ovaj dan, kreiramo jasnu šemu koja podržava život u sadašnjem trenutku, asertivnost kao formu postojanja, fokusiranje na ono što želite da manifestujete, preuzimanje prvog koraka, izgradnja samoodrživog motivacionog sistema koji radi za vas, akija koja savladava sve pred sobom. Webinar koji vas uči kako da budete sebi na prvom mestu, da razvijete maksimum svojih potencijala bez straha od neuspeha, već sa poverenjem u uspeh.

11.4.2019. Negujuća Ljubav.

Blagonaklonu energiju tranzitnog Meseca kroz znak Raka, imamo na našoj strani kada je u pitanju negujući odnos prema nama samima i spremnost da oprostimo svima koji su nas na bilo koji način tokom odrastanja povredili, kao i jasnoća da danas u odraslom dobu, odgovornost stoji na nama, da postojeći energetski print prepoznamo i transformišemo u konstruktivne i za nas nadahnjujuće optimistične modele reagovanja. Ključni termini su: saosećajnost za sebe i druge, opraštanje, oslobađanje od krivice, prevazilaženje samosažaljenja i izgradnja optimističnog unutrašnjeg dijaloga, vere u sopstvene vrednosti kao i ličnu vrednost postojanja, sopstvenog mišljenja i podrške za sebe naročito u stresnim situacijama (svakodnevnim ili onim retkim, povremenim koje uvek nepozvane i neočekivano dolaze).

18.4.2019. Duhovno telesna harmonizacija emotivnih odnosa.

Područje vašeg emotivnog života direktno je povezano sa emotivnim stilovima (po)vezanosti koje ste kreirali čak prenatalno na energetskom planu sa najpre vašom majkom, a potom sa svim onim što vam je iskustvo donelo u život. Učili ste podržavajuće i/ili sabotirajuće definicije o tome šta znači voleti, šta je neophodno da uradite da biste se osećali da “zaslužujete” da budete vredni, usvajali obrasce ponašanja duboko verujući da su to koraci do vrednovanja sebe. Na ovaj dan Mesec tranzitira kroz znak Vage i upućuje na novu priiku redefinisanja doživljaja bezuslovne vrednosti, koja kao takva ukazuje na transformaciju svih odnosa u kojima ste (jer svi odnosi nose sa sobom emotivnu komponentu, a da nije tako, bili biste ravodušni). Oslobodite se energetskog printa samosabotaže zauvek.

25.4.2019. Kardinalni presek i transformacija.

Koren svih situacija koje proživljavate danas jeste u kokreiranim momentima jakog emotivnog naboja koje su se desile u nekom momentu vaše prošlosti, kao i svesnog odabira da se tako i danas živi, bez obzira koliko disfunkcionalno bilo, usled nesvesnog neznanja o tome da može drugačije. Na ovaj dan, Mesec upija i emituje Jarčevsku energiju uz primese Saturna koji traži ozbiljniji, logičniji i trezveniji pristup transformacijama, kao i uz Plutonovu transformativnu snagu koja ne dopušta da se više krijete u sopstvenoj senci, već izvlači na površinu mnoge iracionalne strahove, praćene anksiozno/depresivnim reagovanjem ili neznanjem kako dalje. Učimo kako da živimo u sadašnjem trenutku, da prošlost nema moć nad nama, osim ako joj mi ne dajemo istu. Momenat vašeg oslobađanja iz mentalnog ropstva je sada. Moguće je živeti slobodu.

 

Svi elementi su obuhvaćeni učestvovanjem tokom celog meseca: akciona vatra, emotivna voda, lagani vazduh i praktična zemlja.

 

Unapred vam se svima radujem!

 

Sve uplate su u dinarskoj protivvrednosti po gornjem kursu Addiko Banke na dan uplate.

Podaci za uplatu su:

Agencija Afirmative, Beograd

Svrha: učešće za seminar

Račun: 165-0007006615079-03

OBAVEZNO sačuvajte uplatnicu ili dokaz o online uplati.

Za uplate iz inostranstva i ONLINE UČEŠĆE, javite se na meil: [email protected] 

Nakon uplate, pošaljite sledeće podatke na email: [email protected]pozitivnapsihologija.com:

Ime, prezime i dokaz o uplati, kako bismo prosledili uputstva za učešće na Webinaru.

Mesto je rezervisano tek nakon registrovane uplate. 

U slučaju otkazivanja/nepojavljivanja i/ili polovičnog, odnosno nepotpunog plaćanja, novac se ne vraća i onemogućeno vam je učešće.

Uplaćeni iznos važi isključivo za osobu koja je uplatila, te se ne može prenositi na drugo lice (osim ako nije specifično naglašeno u meilu da je poklon).

Događaju mogu prisustvovati samo osobe koje su unapred izvršile uplatu.

Na osnovu navedenog, nakon vaše uplate, smatraće se da ste pročitali sve informacije, kao i da se slažete sa svim uslovima. 

Bilo koje naknadne reklamacije se neće uzimati u obzir. 

Hvala svima koji prepoznaju poziv svoje duše i koji biraju da budu sastavni deo ovog uzvišenog poziva, na koje vas, vaša intuicija vodi. 

 

Sa ljubavlju,

Biljana Bedričić

 

 

 

 

 

 

 

Details

Start:
04/04/2019 @ 19:00
End:
25/04/2019 @ 21:30