Loading Events
 • This event has passed.

All Events

Obuka iz Numerologije – Osnovni nivo 6.7.2019.

06/07/2019 @ 10:00 - 17:00

NUMEROLOGIJA – OSNOVNI NIVO 6.7.2019.

Oblast numerologije mene lično počela je u najvećoj meri da interesuje nakon uočavanja određenih brojčanih nizova, za čijim sam značenjem tragala. Verovala sam da to jesu znaci moje intuicije, pokazatelji da su anđeli sa mnom, kao i određeno vođstvo koje je svima uvek dostupno, ako na to obratimo pažnju. Nakon određenog broja konsultacija kod numerologa, sama sam prepoznala da mi veoma lako ide razumevanje same energije brojeva, njihovih ciklusa, uklapanja sa ličnosnim karaktersitikama, kao i sa energijom prostora ili godine u kojoj se ja ili neko drugi nalazi. Uspevala sam sa lakoćom da na bazi nečijeg datuma rođenja, steknem utisak o bazičnim potrebama te osobe, kao i najvažnijim vrednostima koje neguje. Bilo mi je zapanjujuće da i slova iz nečijeg imena, poseduju gotovo neiscrpnu priču koja nam govori o dinamici te osobe.

Igrala sam se, testirala i počela da učim ozbiljnije. Prošla sam nekoliko različitih modaliteta obuke online, koje pre svega koriste za profilisanje nečije ličnosti, kao i određivanja važnih životnih lekcija koje osoba ima na putu i uz to, na bazi kojih ličnih snaga teži tome, a sa kojim preprekama je neophodno da se suoči. Ono što mi se pokazalo kao najtraženija usluga za koju sam se doškolavala, jesu svakako partnerski odnosi – njihova priroda, potencijal, određene prepreke, kao i mogućnosti.

Sve ovo sam objedinila sa obukom iz astrologije sa stanovišta poznatog psihologa Karla Gustava Junga, te verujem da će jednog dana i iz te oblasti biti obuka.

Interesovanje ljudi za ovakvo vođstvo je neopisivo. Za poslednje 3 godine, preko 3500 numeroloških pregleda sam uradila, a u to ne računam proračune u slobodno vreme. Konsultacije se tiču kako ličnog profilisanja, godišnjih pregleda koji su dosta popularni na početku godine, tako i uporednih slaganja emotivnih partnera.

Obuka koja je pred vama, jezgrovito obuhvata moje dosadašnje iskustvo koje je vođeno i znanjem iz psihologije, zatim numerološkim indikatorima, astrološkim komponentama, anđeoskim vođstvom i praksom koja sve vreme ide uzlaznom linijom.

Ova obuka je za vas ako ste spremni da otkrivate čaroliju brojeva, da uvidite sami beskrajne mogućnosti koje spoznaja savršeno uređenog univerzuma pruža, za sebe, za vaše bližnje, kao i za vaše buduće profesionalno angažovanje.

Ova obuka nije za vas, ako očekujete da “čitate tuđe misli”, da “pogađate nečiju budućnost” ili određujete putanju drugim ljudima na bazi vaše numerološke interepretacije. Jako je važno da razumete to.

Ukoliko ste osvestili svoju intuitivnu stranu, privlače vas brojevi, simbolika univerzuma i želite dalje da produbljujete svoje spoznaje i da pri tome budete od koristi i drugima, onda je ovo mesto za vas.

Teme OSNOVNE OBUKE su:

 • uvod o brojevima
 • značaj datuma rođenja
 • tumačenje imena i prezimena
 • energija neparnih brojeva
 • simbolika parnih brojeva
 • izračunavanje osnovnom numerološkog prikaza sa preko 20 brojačnih indikatora
 • bazično tumačenje životnih ciklusa
 • osnovni master brojevi
 • polja izazova i kako ih detetktovati
 • povezanost brojeva sa energijom Arhanđela
 • simbolika brojeva i njihova konekcija sa astrološkim znacima i planetama
 • i mnoge druge teme uz mnoštvo prakse na samoj obuci.

SVI učesnici dobijaju:

1. lični priručnik sa jasnim smernicama za dalji samostalni rad

2. podršku na socijalnim mrežama

3. 50% popusta na 1 ličnu konsultaciju sa Biljanom Bedričić u trajanju od 60 minuta (period iskoristivosti 14 dana nakon obuke – do 20.07.2019.)

4. sertifikat nakon završenog seminara

5. poklon iznenađenja

Seminar vodi: Biljana Bedričić, psiholog master, Heal Your Life trener, anđeoski terapeut – obučena kod Doreen Virtue, Reiki učitelj i Numerolog.

 

Investicija za učešće iznosi: 

I – do i zaključno sa 30.6.2019. (do ponoći) – 225 evra

II – za plaćanje osnovne obuke na rate:

 • prvi deo u iznosu od 144 evra do 1.6.2019.
 • drugi deo u iznosu od 144 evra do 30.6.2019.

III – od 1.7.2019. do 6.7.2019. plaćanje u celosti 261 evro

Opis NAPREDNE OBUKE je u odvojenoj najavi, samo je zbog preglednosti investicije ovde navedeno učešće za istu, dok ceo opis možete pronaći na sajtu.

I – do i zaključno sa 30.6.2019. (do ponoći) – 414 evra

II – od 1.7.2019. do 7.7.2019. plaćanje u celosti 512 evra


Ukoliko se opredelite za oba nivoa obuke, s obzirom da je ovo jedinstvena prilika da od starta krenete sa obe opcije, sledeće su mogućnosti:

I – OSNOVI + NAPREDNI= 522 evra! Dakle, uštedeli ste 117 evra, što je više od 50% učešće za I nivo.

Omogućeno je i plaćanje na rate, bez provizije, kao nagrada za sve koji žele maksimalno da dobiju kroz oba nivoa:

 • prvi deo u iznosu od 261 evra do 1.6.2019.
 • drugi deo u iznosu od 261 evra do 30.6.2019

Od 1.7.2019. vrednost obuke I+II iznosi 639 evra bez mogućnosti plaćanja na rate.

——————————————————————

Sve uplate su u dinarskoj protivvrednosti po gornjem kursu Addiko Banke na dan uplate.

Podaci za uplatu su:

Agencija Afirmative, Beograd

Svrha: učešće za seminar

Račun: 165-0007006615079-03

OBAVEZNO sačuvajte uplatnicu ili dokaz o online uplati i ponesite je sa sobom. 

Za uplate iz inostranstva i ONLINE UČEŠĆE, javite se na meil: [email protected] 

Nakon uplate, pošaljite sledeće podatke na email: [email protected]pozitivnapsihologija.com:

Ime, prezime (navedite onako kako želite da vam bude vidljivo na sertifikatu), dokaz o uplati, način na koji učestvujete (uživo u Beogradu ili online) kako bismo vam potvrdili vašu prijavu i učešće.

Mesto je rezervisano tek nakon registrovane uplate. 

U slučaju otkazivanja/nepojavljivanja i/ili polovičnog, odnosno nepotpunog plaćanja, novac se ne vraća i onemogućeno vam je učešće.

Uplaćeni iznos važi isključivo za osobu koja je uplatila, te se ne može prenositi na drugo lice (osim ako nije specifično naglašeno u meilu da je poklon).

Događaju mogu prisustvovati samo osobe koje su unapred izvršile uplatu.

Na osnovu navedenog, nakon vaše uplate, smatraće se da ste pročitali sve informacije, kao i da se slažete sa svim uslovima. 

Bilo koje naknadne reklamacije se neće uzimati u obzir. 

Hvala svima koji prepoznaju poziv svoje duše i koji biraju da budu sastavni deo ovog uzvišenog poziva, na koje vas, vaša intuicija vodi. 

 

Sa ljubavlju,

Biljana Bedričić

Details

Date:
06/07/2019
Time:
10:00 - 17:00