Loading Events
  • This event has passed.

All Events

Kick Start / Uvod u Holističku Akademiju Lične Izvrsnosti 25.1.2020. ONLINE

January 25 @ 16:00 - 21:00

Holistička Akademija je prvi alternativno kreiran program, koji traje tokom čitave godine, sa početkom prvog modula pod nazivom Kick Start.

Principi učenja, prenošenja znanja, neformalne edukacije, stimulisanja divergentnog razmišljanja i nesankcionisane ekspresije, kao izraz životne radosti, združili su Pozitivnu Psihologiju kao naučno istraživački pravac, psihološku astrologiju koja kroz arhetipske strukture ličnosti, a na bazi istraživanja švajcarskog psihijatra Karla Junga, zatim, primenu Numerologije, koja je bazirana na podacima da svako slovo našeg imena i prezimena, baš kao i datum rođenja imaju specifičnu vibraciju, koja pomaže da bolje razumemo sebe, svoja ponašanje, predispozicije, talente, izazove, kao i kompatibilnosti sa ljudima sa kojima smo u interakciji.

Princip otkrivanja sopstvene svrhe i smisla postojanja, baziran je na dubljem pronicanju u, kako individualno, tako i kolektivno nesvesno, sa posebno dizajniranim vežbama, a na bazi prethodno pomenutih alata, dodavajući tumačenje različitih špilova spiritualnih karata, koje kada se dovedu u vezu sa projektivnim tehnikama poprilično mogu imati doprinos u razumevanju nečije dinamike ličnosti, a uz to mogu služiti i za davanje konstruktivnih i nadahnjujućih smernicama drugima, kako bi se fokusirali na rešenja umesto na sabotirajuće konstrukte iz nesvesnog.

KICK START obuka daje okvir rada programa, Holističke Akademije Lične Izvrsnosti, 2020., koja uključuje i akciono usmereno zalaganje za ostvarenje ličnih potencijala, uz prevazilaženje ličnih odgovora na prethodna traumatska iskustva, učenje o neuronskim programskim šemama koje sprečavaju da napredujemo ukoliko nam novo iskustvo nije doživljeno kao sigurno i bezbedno.

Uči se sve što je važno o asertivnoj komunikaciji, emocionalnoj pismenosti, psihološkim igrama, emotivnim odnosima sa sobom i sa drugima, a glavni akcenat je svakako na implementaciji.

Program za 2020. je poseban iz razloga što od početka do kraja programa, imate potpunu podršku, ne samo sa novim znanjima koja se stiču, već pre svega sa primenom u odabranoj oblasti napredovanja, bilo to vaše zdravlje, partnerski odnosi, realizacija poslovnih ideja ili neka druga namera koju ste postavili sebi za ostvarenje.

Detaljniji uvid u sadržaj programa za samu Akademiju, dobijaju samo polaznici Kick Start obuke, koja je ujedno i preduslov za uključivanje.

Učešće na Kick Start programu, ne znači da morate da se uključite na Akademiju, no ako vam ona jeste cilj, Kick Start je nje preduslov. 

Ovaj termin 25.1.2020. isključivo ide ONLINE preko ZOOM platforme (sajt na kom se registrujete kao i aplikacija na telefonu “Zoom Cloud Meetings” besplatna u Google Play Store-u za android telefone, kao i u App Store-u za iPhone korisnike), te je važno da znate kako da se priključite Webinaru (šaljem uputstva prijavljenim učesnicima preko email-a). Možete pratiti preko telefona ili kompjutera, te bilo kog drugog uređaja koji koristite (laptop i sl.), samo je neophodno da, za slučaj ako nemate predznanje korišćenja, sami ili uz nečiju pomoć razumete kako se koristi pre početka Webinara.

Audio snimak biće naknadno dostupan svima, te čak iako niste u mogućnosti da se u tom momentu priključite (iako je poželjno), snimak će vam na email biti naknadno poslat.

 

Program Akademije Basic Nivo, traje 4 meseca.

Prva generacija upisuje se u Januaru i Februaru 2020 (do početka same Akademije / datum objavljujem učesnicima KICK START-a) i edukacija + coaching + mentorship traje 4 meseca: februar, mart, april, maj.

Druga generacija upisuje se u Avgustu 2020 i edukacija + coaching + mentorship traje 4 meseca: septembar, oktobar, novembar, decembar.

Akademija je koncipirana tako da uključuje sve koji su spremni da se razvijaju, međusobno se podržavaju u sigurnom okruženju, koje ne diskriminiše prema rasi, boji kože, državljanstvu, nacionalnoj pripadnosti ili etničkom poreklu, jeziku, verskim ili političkim ubeđenjima, polu, rodnom identitetu, seksualnoj orijentaciji, imovnom stanju, rođenju, genetskim osobenostima, zdravstvenom stanju, invaliditetu, bračnom i porodičnom statusu, starosnom dobu, izgledu.

Ovo je IZUZETNO važno da svaki učesnik ima na umu, s obzirom da su upravo neke od ovih odrednica, najčešći razlog nečijeg emocionalnog traumatskog iskustva.

Akademija vam pomaže da postavite jasne i ostvarive ciljeve, da ih ostvarujete prevazilaženjem ličnih prepreka, u podržavajućoj grupnoj dinamici, fokusiranoj kako na ljude, tako i na zadatke.

Cilj je psihološko i emocionalno osnaživanje, sa izgradnjom stabilnih i zdravih životnih navika, zajedno sa učenjem o najefikasnijim mehanizmima samoaktualizacije, koja stvara srećne i emocionalno zrele odrasle osobe.

Prinicipi daljeg rada zasnovani su na ideji zajednice, međusobne podrške, konstruktivne povratne informacije, oslanjanja na sebe uz potrebno mentorstvo.

Holistička Akademija Lične Izvrsnosti, zasniva se na prepoznavanju sopstvenog osnaženog identiteta, smisla i svrhe postojanja, kroz podržavajuće kontakte, u cilju razvijanja strasti za samoostvarenjem, ljubav prema učenju, direktno suočavanje sa nelagodom kao sastavnim delom sopstvenog rasta.

Broj učesnika na Holističkoj Akademiji Lične Izvrsnosti je ograničen. Radi se u manjim grupima u kojima se gradi međusobno poverenje, stvaraju nova prijateljstva na bazi međusobne podrške i razmene iskustva.

Holistička Akademija Lične Izvrsnosti uključuje jednom nedeljno Zoom poziv za sve učesnike (takođe će biti audio snimljeno za slučaj da propustite + novi radni materijal) + jednom mesečno poludnevni tematski Webinar, kao i moju, a i podršku samih učesnika.

Otpor, strah i slične emocije da li je ovaj program za vas, da li ste u mogućnosti da ga sprovedete ili bilo koja druga uverenja da vama ne treba pomoć, da ipak možete sami, su vaše pravo, no ujedno znajte, to su prirodne odbrambene reakcije pred svaki rast u životu. Ne morate biti 300% sigurni, optimistični i entuzijastični da krenete, a ni potpuno očajni. Vaše Biće vas je dovelo do ove informacije. Ljudi različitih do sada razvijenih emocionalnih stilova, različito reaguju. Oni izbegavajući  teže ideji da sve rade sami, retko traže podršku, te konačno izgaraju i obrću ciklus. Anksiozni strepe da ne mogu, da nemaju znanja, novca, da nije bezbedno, da neće istrajati, da neće razumeti i sl. Dezorganizovani su ambivalentni, žele, a u isto vreme im se pojavljuje otpor. U momentu bi pristali, a onda im se hiljadu misli jave zašto ipak ne, pomisle da su spremni, a ostaje neka vrsta zabrinosti oko bilo čega, traže potvrde i stvaraju nove prepreke. Sigurni iako osećaju prethodno (što nije nužno), prepoznaju sve to i biraju najbolje za njih. Navela sam ovu podelu emocionalnih stilova vezanosti, samo i isključivo da biste razumeli da svi prolaze nešto od navedenog, te da se ne zaglavljujete u starim šablonima, već date sebi novu mogućnost. 

Vaš lični razvoj podstiče grupa. Vaš nivo informisanosti potkrepiće sadržaj, a rezultati vašeg uspeha su isključivo vaša odgovornost, koja je rezultat ličnog zalaganja, implementacije prezentovanog gradiva, kao i iskustvenog savladavanja situacija koje su do juče bile automatski sabotirajući odgovor.

Akademija je sjajna odskočna daska za odlučne, za one koji su poželeli da tokom godine imaju mentorstvo, učenje u emocionalno zrelom okruženju, sa stimulativnim ljudima, empatske prirode, koji vole strukturu rada, koji znaju da kvalitetnije i brže napreduju uz adekvatnu podršku i za one koji žele svoj život da podignu na viši nivo, jer su svesni da je trenutno gde se nalaze, rezultat dosadašnjeg zalaganja.

Sve što sam do sada u svom životu iskustveno prošla, kao i iz oblasti formalnog i neformalnog obrazovanja, te kroz profesionalni angažman želim da prenesem i vama, ne da biste znali više, već da primenite moje decenijsko znanje i iskustvo, kako bi vaš novi početak bio mesto gde se ja sada nalazim.

U delu Biografija na ovom sajtu, možete pronaći pregled najvažnijih edukacija, poslovnih uspeha i  životnih okolnosti koje su učinile da budem ovde gde sam danas.

PRIJAVA ZA KICK START:

Investicija: 29.6 €

Sve uplate u dinarskoj protivvrednosti idu po gornjem kursu Addiko Banke na dan uplate.

Podaci za uplatu su:

Agencija Afirmative, Beograd

Svrha: učešće za seminar

Račun: 165-0007006615079-03

Prijavljujete se preko email-a, slanjem vaših podataka na [email protected] na sledeći način:

Naslov email-a (Subject): Prijava za Kick Start 25.1.2020.

Sadržaj email-a: Ime, prezime, email na koji da vam prosledim uputstva za praćenje Webinara + slika uplate u prilogu (objašnjeno u redu ispod)

OBAVEZNO sačuvajte uplatnicu ili dokaz o online uplati (screenshot) i pošaljite mi sliku iste na email: [email protected]

 

Za uplate iz inostranstva:

  1. Preko Pay Pal-a, prebacivanjem ukupno 35 eura na email: [email protected]   (cena je izmenjena zbog taksi i konverzija koje oduzimaju sredstva koja konačno stignu do mene)
  2. Direktno e-bankingom, iznos isto 35 eura, pišite mi na email [email protected] da vam prosledim SWIFT (isti naziv za BIC, sadrži u mom slučaju 8 slovnih karaktera i odrednica su banke koju koristim ) i IBAN ( u mom slučaju sadrži 22 karaktera, počinje sa RS i praćeno je sa još 20 cifara). Dobićete sliku na kojoj su podaci.

 

Ovom događaju mogu prisustvovati prethodni učesnici iz termina 21. i 22.12.2019. – bez novčane nadoknade (OBAVEZNO pošaljite email ukoliko želite ponovo da učestvujete, ovog puta ONLINE). Toplo preporučujem, jer je uvek novi trenutak + novosti oko investicionog plana za učešće na Akademiju.

Novi učesnici su apsolutno dobrodošli, nakon što obave sve prethodne korake prijave: uplata + slanje email-a sa dokazom o istoj.

Na osnovu navedenog, nakon vaše uplate, smatraće se da ste pročitali sve informacije, kao i da se slažete sa svim uslovima.

Hvala svima koji prepoznaju poziv svoje duše i koji biraju da budu sastavni deo ovog uzvišenog poziva, na koje vas, vaša intuicija vodi.

Sa ljubavlju,

Biljana Bedričić

Details

Date:
January 25
Time:
16:00 - 21:00