Loading Events
 • This event has passed.

All Events

ISCELJENJE EMOCIONALNIH RANA – ONLINE WEBINAR

February 15 @ 10:00 - 14:00

ISCELJENJE EMOCIONALNIH RANA

Unapred se radujem još jednom ONLINE druženju sa svima vama koji ste spremni da učite o emocijama, da usvajate, ne samo nova znanja, već i veštine koje vam dugoročno koriste da prevaziđete bazične, automatske i najčešće sabotirajuće reakcije (sa aspekta neurofiziologije – samozaštitne mehanizme), te da usvojite konstruktivna znanja, nove oblike reagovanja, te da podržavajuće ponašanje postane vama prirodno.

Za koga je program:

 • za sve one koji pamte svoje odrastanje kao traumatično ili su ga potisnuli do te mere da se ne sećaju skoro ničeg, 
 • za osobe kojima se čini da večito biraju iste partnere, da prave iste “greške”, za one koji se osećaju zaglavljeno u nezadovoljavajućim vezama, kao i za one koji su veći deo svog života van odnosa (a želeli bi zajednicu sa nekim),
 • izuzetno je korisno pohađati ovaj Webinar ukoliko smatrate da ste imali iskustva sa emocionalnim manipulatorom, bez obzira da li je u pitanju vaš član primarne porodice, bivši partner, šef, ili neko aktuelno prisutan u vašem životu.
 • Sadržaj uči polaznike kako da se funkcionalno ophode prema svom telu (bez obzira da li ste u prejedanju ili izgladnjivanju sebe / ovo vam govorim i sa ličnog stanovišta jer sam i sama bila u ciklusu anoreksije i bulimije 5 godina od 17.-22. godine mog života).
 • Program je za majke koje imaju sa svojom decom određene izazove,
 • za osobe koje su privučene istim polom, a osećaju stid, krivicu ili bilo koju drugu nelagodu usled toga (ovde ste dobrodošli da učimo kako da volimo sebe),
 • za one koji stagniraju ili večito imaju stres oko posla i/ili novca.
 • Program je za osobe koje spolja imaju sve uslove da budu uspešne, a osećaju se prazno iznutra ili nezadovoljno.
 • Webinar nudi alate za osobe koje se suočavaju sa epizodama depresivnog/melanholičnog stanja i/ili sa anksioznim odgovorom na stvarnost.
 • Prilagođeno je i za osobe koje se osećaju uspešno i žele dalje da napreduju.
 • Webinar je za one koji su bili na 100 seminara, a i dalje stoje na mestu, baš kao I za one koji nikad nisu prisustvovali ovakvom programu. 

Imate moje vođstvo, u grupi ste prisutni samo preko chat polja, te učestvujete u meri u kojoj vi želite. Imate mogućnost da postavljate pitanja ili budete posmatrač. Svaki korak napred nije bolji nego stagnacija. Važno je da znate gde idete. Čekam vas sa svim znanjima, iskustvom, uz pojačanje od 22 žene koje su već članice Holističke Akademije Lične Izvrsnosti. 

Radujem vam se!

Webinar je BESPLATAN za učesnice Holističke Akademije Lične Izvrsnosti, dok za one koji vanredno žele da se pridruže, uputstva za učešće slede ispod, nakon kraćeg opisa programa.

Emocije. Energija u pokretu. Energy in motion (E- motion).

Prirodne reakcije na određenje unutrašnje ili spoljašnje stimuluse, sa odgovarajućom fiziološkom komponentom, kao takve mogu biti prijatne i neprijatne, a u zavisnosti od konteksta i kulturološke uslovljenosti; funkcionalne ili disfunkcionalne (povezane sa samim okidačem ili izražene po sistemu: ničim izazvan).

Emocije su u svojoj kompleksnosti bez obzira na vaša tipologiju ličnosti, direktno povezane sa uzbuđenjem centralnog nervnog sistema, a pre toga da razumemo da prekognitivna percepcija omogućava da registrujemo (van vremena i prostora) vibracijske komponente prisutne u elektromagnetnom polju i to do sada instrumentima izmereno okvirno 2 m u svim pravcima oko fizičkog tela. 

Podpražni deo svesti registruje već prisutnu promenu, te pre nego što i osvestimo bilo koju vrstu izmeštanja iz naše normale (ma koliko ona bila po statističkim merilima zakrivljena), impuls se već odaslalo do amigdale (7. komponenta limbičkog sistema za obradu emocija u najvećoj meri), te se vrši posredovanje između prethodno pohranjenih informacija zabeleženih tokom života, izvežbanih često na štetu nosioca bilo koje vrste simptomatologije, a odatle, kontrolni centar odašilje informacije koje određuju (nesvesno) ponašanje u funkciji samozaštite. 

Otud, lično ja, ne verujem u psihološki koncept “Samopouzdanja”, već mi je mnogo bitnije kako je vaš mozak naučio da reaguje na registrovane i neizbežne, kako unutrašnje, tako i spoljašnje promene, te do kog zaključka dolazite kada konačno sinapse prebace elektricitet do frontalne regije i vi tada pomislite/zaključite da za vas nešto nije bezbedno (jer je novo ili podseća na neosvešćenu traumu). 

Samopouzdanje je čista neuronauka. Zahvaljujući plastičnosti mozga, danas možete da menjate svoje reakcije korenski (NE preko uverenja, jer ona su samo rezidua složenijeg moždanog procesa) preko perifernog nervnog sistema. 

Pokrićemo i teme poput emocionalnih stilova vezanosti i kako su oni povezani sa vašim emotivnim vezama, zdravljem, finansijama, stambenim pitanjem ili bilo kojim drugim područjem gde primećujete da ne napredujete kako biste želeli.

U grupi već imamo 22 divne učesnice, tako da se priključujete najjačoj emotivnoj podršci koju do sada niste našli u svom okruženju. Grupa je visoko empatska, a sami sadržaji naučno potkrepljeni, dugoročno primenljivi i duboko transformativni. 

TEHNIČKE INFORMACIJE 

Početak: 15.2.2020. 10h – 14h GMT + 1

WEBINAR ide ONLINE preko ZOOM platforme (sajt na kom se registrujete kao i aplikacija na telefonu “Zoom Cloud Meetings” besplatna u Google Play Store-u za android telefone, kao i u App Store-u za iPhone korisnike), te je važno da znate kako da se priključite Webinaru (šaljem uputstva prijavljenim učesnicima preko email-a). 

Možete pratiti preko telefona ili kompjutera, te bilo kog drugog uređaja koji koristite (laptop i sl.), samo je neophodno da, za slučaj ako nemate predznanje korišćenja, sami ili uz nečiju pomoć razumete kako se koristi pre početka Webinara.

Audio snimak biće naknadno dostupan svima, te čak iako niste u mogućnosti da se u tom momentu priključite (iako je poželjno), snimak će vam na email biti naknadno poslat.

Investicija: 29.6 €

Sve uplate u dinarskoj protivvrednosti idu po gornjem (prodajnom /okvino 118.9) kursu Addiko Banke na dan uplate.

Podaci za uplatu su:

Agencija Afirmative, Beograd

Svrha: učešće za seminar

Račun: 165-0007006615079-03

Prijavljujete se preko email-a, slanjem vaših podataka na [email protected] na sledeći način:

Naslov email-a (Subject): Prijava za WEBINAR 15.2.2020.

Sadržaj email-a: Ime, prezime, email na koji da vam prosledim uputstva za praćenje Webinara + slika uplate u prilogu (objašnjeno u redu ispod).

OBAVEZNO sačuvajte uplatnicu ili dokaz o online uplati (screenshot) i pošaljite mi sliku iste na email: [email protected]

 

Za uplate iz inostranstva:

 1. Preko Pay Pal-a, prebacivanjem ukupno 35 eura na email: [email protected]   (cena je izmenjena zbog taksi i konverzija koje oduzimaju sredstva koja konačno stignu do mene)
 1. Direktno e-bankingom, iznos isto 35 eura, pišite mi na email [email protected] da vam prosledim SWIFT (isti naziv za BIC, sadrži u mom slučaju 8 slovnih karaktera i odrednica su banke koju koristim ) i IBAN ( u mom slučaju sadrži 22 karaktera, počinje sa RS i praćeno je sa još 20 cifara). Dobićete sliku na kojoj su podaci.

Hvala svima koji prepoznaju poziv svoje duše i koji biraju da budu sastavni deo ovog uzvišenog poziva, na koje vas, vaša intuicija vodi.

Sa ljubavlju,

Biljana Bedričić

Details

Date:
February 15
Time:
10:00 - 14:00