Loading Events
  • This event has passed.

All Events

Anđeoska obuka – osnovni nivo 8.6.2019.

June 8 @ 09:00 - 17:00

ANĐEOSKA OBUKA OSNOVNI NIVO 8.6.2019.

Pridužite se ovoj jedinstvenoj obuci na kojoj učite kako da dublje proniknete u poruke vaših anđela čuvara, kao i arhanđela koji su uvek sa nama i usmeravaju nas da budemo u zadatku svoje duše.

Seminar je dizajniran tako da vam omogući da osvestite koliko ste moćni u kreiranju sopstvene stvarnosti, kao i da naučite najjednostavnije načine komunikacije sa anđelima. 

Broj učesnika je ograničen, tako da imate priliku da u bezbednom okruženju vežbate intuitivno očitavanje energetskog polja druge osobe, kao i da se oslobodite od ego ideja da niste dovoljno dobri za ovakvu vrstu duhovne prakse, zatim da otpustite strahove i nedoumice po pitanju vašeg životnog poziva. 

Ukoliko već pratite anđeoske poruke i radite sa anđeoskim kartama, jednako ste dobrodošli, kao i oni koji sada po prvi put žele da otkriju nešto novo o moćnim anđeoskim energijama. 

Pokrivamo teme poput: ljubavnih odnosa, srodnih duša, lične svrhe i puta u ovom životu, uticaja prošlih života na sadašnje izbore i okolnosti, kao i mogućnosti isceljenja fizičkog tela uz pomoć anđeoske intervencije. 

Otkrivamo kako i koje promene je neophodno da napravimo kako bismo podigli svoju vibraciju i bili čistiji kanal za isceljujuću energiju. 

Takođe, pruža vam se prilika da prepoznate rad sa anđelima kao svoj lični životni poziv, te da dalje širite divnu energiju i da budete od pomoći i drugima, na sebi svojstven način.

Uz sve ovo, izuzetno važan deo jeste i način na koji je poželjno da se zaštitite i da pre svega, vi budete energetski izbalansirani i ispunjeni sa svojom ulogom u ovom životu. 

SVI učesnici dobijaju:

1. lični priručnik sa jasnim smernicama za dalji samostalni rad

2. Podrška na socijalnim mrežama

3. članstvo u Facebook grupi samo za sertifikovane

4. 50% popusta na 1 ličnu konsultaciju sa Biljanom Bedričić u trajanju od 60 minuta (period iskoristivosti 14 dana nakon obuke – do 22.06.2019.)

5. sertifikat nakon završenog seminara

6. poklon iznenađenja

Seminar vodi: Biljana Bedričić, psiholog master, Heal Your Life trener, anđeoski terapeut – obučena kod Doreen Virtue, Reiki učitelj i Numerolog.

 

Investicija za učešće iznosi: 

I – do i zaključno sa 8.5.2019. (do ponoći) – 189 evra

II – od 8.5.2019. do i zaključno sa 31.5.2019. (do ponoći) – 234 evra 

III – Uplate od 1.6.  do i zaključno sa 7.6.2019. (do ponoći)  – 333 evra 

IV – ukoliko želite da platite na mesečne rate, možete to učiniti sa iznosom:

2 x 117 evra (I polovina u aprilu, II polovina u maju do i zaključno sa 31.5.2019.  – do ponoći).

Sve uplate su u dinarskoj protivvrednosti po gornjem kursu Addiko Banke na dan uplate.

Podaci za uplatu su:

Agencija Afirmative, Beograd

Svrha: učešće za seminar

Račun: 165-0007006615079-03

OBAVEZNO sačuvajte uplatnicu ili dokaz o online uplati i ponesite je sa sobom. 

Za uplate iz inostranstva i ONLINE UČEŠĆE, javite se na meil: [email protected] 

Nakon uplate, pošaljite sledeće podatke na email: [email protected]pozitivnapsihologija.com:

Ime, prezime (navedite onako kako želite da vam bude vidljivo na sertifikatu), dokaz o uplati, način na koji učestvujete (uživo u Beogradu ili online) kako bismo vam potvrdili vašu prijavu i učešće.

Mesto je rezervisano tek nakon registrovane uplate. 

U slučaju otkazivanja/nepojavljivanja i/ili polovičnog, odnosno nepotpunog plaćanja, novac se ne vraća i onemogućeno vam je učešće.

Uplaćeni iznos važi isključivo za osobu koja je uplatila, te se ne može prenositi na drugo lice (osim ako nije specifično naglašeno u meilu da je poklon).

Događaju mogu prisustvovati samo osobe koje su unapred izvršile uplatu.

Na osnovu navedenog, nakon vaše uplate, smatraće se da ste pročitali sve informacije, kao i da se slažete sa svim uslovima. 

Bilo koje naknadne reklamacije se neće uzimati u obzir. 

Hvala svima koji prepoznaju poziv svoje duše i koji biraju da budu sastavni deo ovog uzvišenog poziva, na koje vas, vaša intuicija vodi. 

 

Sa ljubavlju,

Biljana Bedričić

Details

Date:
June 8
Time:
09:00 - 17:00