Biram sada da vidim svu lepotu u životu koja mi je bezuslovno pružena. Znam svrhu i smisao mog postojanja i zahvaljujem se na svakom trenutku u kojem se nalazim i kroz koji svesno prolazim. Život je nežan prema meni, voli me i poklanja najdivnije darove. Prihvatam sve promene koje se dešavaju kao deo igre Beskrajne Inteligencije i znam da su za moje najbolje dobro. Zaustavljam sada kritikujući um i otpuštam svaku sumnju. To što u nekim trenucima ne vidim šta dolazi ili način na koji će se stvari urediti je samo pokušaj kontrole od strane uma i nema nikakve veze sa mojom pravom prirodom. Ja sam u stanju poverenja uvek! Smirujem svoje telo svesnim disanjem i odabirom onih misli i onih aktivnosti od kojih se osećam zadovoljno, srećno i ispunjeno!

Živeti je bezbedno, sigurno i zabavno iskustvo.

Slobodno otkrivam sebe u najrazličitijim situacijama, oslobađam se svega što me koči na bilo koji način, bez obzira da li sam toga svesna ili ne. Nema više nikakvih maski ili kompleksa. Univerzalna životna energija isijava iz mene sa fantastičnom lakoćom i svojom moćnom snagom kreira samo LJUBAVlju obojena iskustva.

Oslobađam se i potrebe da brinem. Ta stara navika je samo prošlost i u potpunosti je izbledela. Znajući da se Stvoritelj brine o svim mojim potrebama, moje je samo da se u životu zabavljam i dopuštam radosti da SIJA iz mene. To sada uspešno činim!

Prepoznajem i tendenciju uma da opaža i da se ponekad zadržava na elementima stvarnosti koji nisu uvek prijatni, potvrđujući negativnu sliku o svetu. Shvatam da to dolazi iz kolektivne svesti i otpuštam napor da se protiv toga borim. Ne identifikujem se ni sa čim što se u polju misli pojavljuje i automatski se osećam bolje.

Nekad mi je i smešno šta će sve um da iskoristi kako bi sabotirao slobodan protok Života, ali to se mene ne tiče. Ne trudim se da brže bolje menjam emocionalno stanje kroz koje prolazim. Naprotiv, posmatram i  zadivljeno gledam čudesna rešenja kako izviru sama od sebe i olakšavaju moju stvarnost.

Uočavam da je za moje najbolje dobro da se ne uplićem previše u ono što je za mene tako Savršeno pripremljeno, da ne shvatam ozbiljno nalete neprijatnih misli ili zahteve ega da situaciju menja iz trenutka u trenutak.

Moj odgovor na sve je ZAHVALNOST, LJUBAV i čista SVETLOST!

Hvala Univerzumu što brine o meni, što me voli i što me uči da blagosiljam sve što postoji!

HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA

HVALA HVALA HVALA HVALA

HVALA HVALA HVALA

HVALA HVALA

HVALA

8d0306443b6a040e54e63a4121026c21 (1)